Menu

Værksted: Arendse Krabbe

00:00

00:00

Onsdag den 11. november var billedkunstner Arendse Krabbe vært for et Værksted hos Art Hub.

Arendse Krabbe er billedkunstner og arbejder med både video, lyd, performance, kollektive læsninger og lyttesituationer. Ved dette Værksted-event tog hun publikum med på en ‘sound walk’ til Amager Fælled, hvor de sammen i stilhed lyttede til stedet og bragte lytteoplevelserne med tilbage til Art Hub for at dele dem og tale om dem over en kop the. Afslutningsvist gennemførte Arendse Krabbe en fælles lytteceremoni.

Arendse Krabbe har de sidste mange år arbejdet med dét at lytte til at andres stemmer og andre fællesskaber. Hun er en del af radiokollektivet The Bridge Radio, som er en radio, hvor mennesker med og uden dansk statsborgerskab producerer radio sammen baseret på deres forbundne oplevelser i asylsystemet.

At lytte er ifølge Arendse Krabbe et redskab til at udvikle en sensibilitet, der kan skabe nye og andre fællesskaber på tværs af både etnicitet, arter, systemer og grænser. Ved arrangementet i Art Hub vil du få mulighed for at stifte et levet kendskab til Krabbes lyttemetoder og arbejde med at danne nye fællesskaber.

OM KUNSTNEREN

Arendse Krabbe bor og arbejder i København. Hun er uddannet i kunsthistorie fra Københavns Universitet og har en master i samtidskunststeori fra Goldsmiths College i 2006 samt en MFA fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2014.

Siden 2006 har Arendse Krabbe samarbejdet med mennesker, der bor i asyllejre såvel som mennesker, der bor udenfor asyllejre for at skabe forbindelser og diskussioner imellem mennesker og for at italesætte og omtænke de gældende strukturer, ikke mindst med hendes position som privilegeret, hvid billedkunstner in mente. Krabbe er en del af det selvorganiserede radiokollektiv The Bridge Radio.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12