Menu

Why Words Now: Post Brothers

00:00

00:00

Video: Søren Rye, Aske Thiberg & Madeleine Andersson

Tirsdag den 6. oktober var kurator Post Brothers inviteret til at give en forelæsning ved Why Words Now på Det Kgl. Danske Kunstakademi.

Med forelæsningen A Tongue Without a Body, Which Writes diskuterede Post Brothers dét at behandle ord i og udenom kunsten. Særligt set i lyset af, hvordan kulturelle objekter selv driver specifikke logikker omkring tekst, adresserede forelæsningen både brugen og misbruget af ord og pegede på det ejendommelige og usikre arbejde, det er, at lægge ord i munden på kunstnerne og institutioner.

OM POST BROTHERS

Post Brothers er en kritisk virksomhed, som består af entusiasten, ordbehandleren og kuratoren Matthew Post. Han er ofte engageret i kunstnerbaserede projekter og samarbejder eller optaget af den sekundære information, som omgiver kulturel produktion. Fra 2016 til 2019 var Post Brothers kurator ved Kunstverein München i Tyskland.

Post Brothers har kurateret udstillinger og præsenteret projekter i Polen, Mexico, Canada, Spanien, USA, Portugal, Danmark, Grækenland, Estland, Tyskland, Østrig, Litauen, Italien, Sverige, Finland, Belgien, Letland, Holland og Kina. Hans essays og artikler er publiceret i Annual Magazine, Baltic Notebooks of Anthony Blunt, Cura, Fillip, Kaleidoscope, Mousse, Nero, Art Papers, Pazmaker, Punkt, Spike Art Quarterly og TANK magazine, såvel som i en række kunstnerpublikationer og udstillingskataloger.

Ofte deltager Post Brothers også i udstillinger med tekstbaserede og performative bidrag. Derudover forelæser og underviser han rundt om i Europa. Han bor i Kolonia Koplany, en lille landsby i Østpolen, og han arbejder overalt og hvor som helst.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12