Menu

Agenda After the Academy

Agenda After the Academy udgjorde en platform for nyuddannede billedkunstnere.

Via open calls udvalgte Art Hub hvert halve år en gruppe unge kunstnere, som inviteredes til at organisere en serie af offentlige events, der udfolder de ideer, som præger deres kunstneriske arbejde.

Med Agenda After the Academy tilbød Art Hub et nyt forum for udvikling til yngre billedkunstnere, der befandt sig et sted mellem uddannelses- og udstillingsinstitutioner. Et forum, hvor tillærte tanker og teorier kunne udfordres, og hvor et nyt sprog og verdensbillede udvikles.

I efteråret 2020 var kunstnerkollektivet Subterranean Wednesday Evening Video Art Club udvalgt til at organisere en serie af offentlige foredrag og workshops. Læs mere nedenfor.

UNITED IN UNITY

I efteråret 2020 arrangerede kunstnerkollektivet Subterranean Wednesday Evening Video Art Club (SWEVAC) serien United in Unity, der består af en række foredrag og workshops. Serien er en fortsættelse af de kollektive kritiksessioner, som SWEVAC var vært for hos Art Hub i foråret 2020.

United in Unity kredser om forskellige emner, blandt andet fællesskabsopbygning, forbundethed og slægtskab i den digitale tidsalder. En række kunstnere, forskere og producenter inviteres til at give en bred vifte af indsigter om strategier for måder at etablere, styrke og reproducere kollektiv, procesbaseret læring og forbundethed inden for kunsten.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12