Menu
AHC : Forside : Ur

I dag er det

Today it's

AHC : Forside : Profiler

Udvalgte profiler

 • Claudia Lomoschitz (AT)

  Claudia Lomoschitz er kunstner med base i Wien, hvis praksis kombinerer video, performance, arkivbilleder og tekst med installationer, der vedrører kropspolitik

 • Tora Schultz (DK)

  Tora Schultz’ (f

 • Eliyah Mesayer (DK)

  Eliyah Mesayer (f.1987) tog afgang fra Det Jyske Kunstakademi i 2020

 • Ryan Cullen (BE)

  Ryan Cullen (1992) er en kunstner, der arbejder i Bruxelles

AHC : Forside : Programs

Programs

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

Art Hub Residency

Art Hub Copenhagen (AHC) arbejder for at hjælpe kunstnere på vej i deres karriere. Det gør vi bl.a ved at tilbyde vores eget residency. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Art Pod

Kunstkritiker og kurator Mathias Kryger har arbejdet med kunst i 23 år, men har flere spørgsmål end nogensinde. Derfor udgiver vi sammen Art Pod. En podcast om, hvad der rør sig i kunstverdenen.

Art Hub Film Club

Art Hub Copenhagen (AHC) inviterer indenfor i biografmørket til en ny sæson af Art Hub Film Club – denne gang præsenteret og kurateret af kunstner Javier Tapia.

Artistic Practice

I 2022 og 2023 inviterer AHC i alt seks udvalgte kunstnere til at deltage i Artistic Practice, som præsenterer forskellige kunstneriske stemmer fra scenen. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Free Lunch Series

Art Hub Copenhagen (AHC) inviterer kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en yngre, professionel billedkunstner over en vegetarisk frokost.

AHC : Forside : Besked

Art Hub Copenhagen giver tid, rum og sprog til det kunstneriske eksperiment. Art Hub Copenhagen giver tid, rum og sprog til det kunstneriske eksperiment.

AHC : Forside : Tekst

Hvad er Art Hub Copenhagen?

Art Hub Copenhagen (AHC) er en faciliterende, eksperimenterende og netværksskabende kunstinstitution i København.

I vores arbejde med at skabe tid, rum og sprog til det kunstneriske eksperiment tilbyder vi blandt andet residencies for kunstnere, internationale udviklingsprogrammer, tværfaglige fællesskaber og offentlige events, som præsenterer og diskuterer kunstnerisk arbejde og forskning.

AHC er til for billedkunstnere, for forskere, for samarbejdspartnere og for alle, der er nysgerrige på samtidens kunst.

Du kan læse mere om vores indsatsområder her og programmer her.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12