Menu
Tora Balslev i hvid jord. Foto: Stine Emilie Fløe Dalby
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Felia Gram-Hanssen

11. august 2020 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Felia Gram-Hanssen (født 1983, bosiddende i København) er lydkunstner. Hendes praksis består af performative og installatoriske opsætninger, hvormed hun udforsker oversættelser mellem lyd, billede og bevægelse, og ser på hvordan de kan være et forlæg for hinanden. Hun arbejder ofte i kollektive konstellationer i krydsfeltet mellem kunst, musik og dans, og så er hun  trommeslager i den København-baserede performancegruppe MESHES.

Ved Free Lunch Series vil Felia Gram-Hanssen fortælle om sit arbejde med at kombinere felt- og studiooptagelser i et forsøg på at udvide måder at lytte på. Samtalen vil blandt andet handle om hendes nyere lydværker og sætte fokus på det at lytte aktivt med en intention.

Samtalepartnere er Stina Marie Hasse Jørgensen og Rune Søchting.

~

Begrænset antal pladser, som gives efter først-til-mølle-princippet.

Samtalen foregår på dansk, menuen er vegetarisk.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12