Menu
Installationsbillede fra Big Energy af Marie Munk på Gl. Holtegaard. Foto: David Stjernholm
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Marie Munk

8. marts 2022 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den 8. marts byder Art Hub på Free Lunch sammen med kunstner Marie Munk. Samtalen under frokosten vil tage udgangspunkt i Marie Munks aktuelle soloudstilling Big Energy, der kan opleves på Gl. Holtegaard til og med 20. marts. I udstillingen udforsker Marie Munk sammenhængen mellem data og spirituelle kræfter og undersøger dataens religiøse autoritet og fabulerer over datacentres magtfulde tempel-status i et endnu ukendt trossamfund.

Marie Munk har inviteret kurator Marie Oxholm Zigler og kunstner/forfatter Ida Marie Hede til at deltage i samtalen.

~

Hvis du ønsker at deltage i frokosten, skal du sende en mail til rsvp@arthubcopenhagen.dk seneste søndag den 6. marts.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Samtalen er på dansk og der servers et vegetarisk måltid.

~

OM MARIE MUNK

Marie Munk (1988), dansk kunstner med base i København. MA i Mixed Media fra Royal College of Art I London, 2016. Marie Munk arbejder tværfagligt med skulptur, installation, video og performance. I hendes praksis arbejder hun med et fokus på, hvordan den teknologiske udvikling og produktivitet både karakteriserer og dominerer vores omgivelser, vores opførsel og vores kroppe. Hendes drivkraft ligger i behovet for at skabe alternative virkeligheder, der balancerer the legesyge, fantasifulde og yndige med det uhyggelige, ulækre og rædselsfulde. Med silikonen som en metafor for det kropslige skaber Munk abstrakte hypotetiske scenarier, der stiller spørgsmål til aktuelle tendenser i samfundet.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12