Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

17

19

20

21

22

23

25

26

27

28

29

31

01

02

03

04

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

Agenda After the Academy

Saya Woolfalk

29. november 2020, 15:00–17:00

Saya Woolfalk

Hvert halve år inviterer Art Hub nyuddannede billedkunstnere til at organisere en serie af offentlige arrangementer, hvor tillærte teorier udfordres og nye sprog og verdensbilleder udvikles. Vi kalder programmet Agenda After the Academy.

Dette efterår er kunstnerkollektivet Subterranean Video Art Club (S.V.A.C.) udvalgt til at arrangere en række foredrag og workshops for deres kunstnerkolleger, det fjerde er søndag den 29. november, hvor kunstner Saya Woolfalk er inviteret til at give et foredrag over Zoom.

Saya Woolfalk (f. 1979, Japan) er en New York-baseret kunstner, som særligt arbejder med at anvende science fiction og fantasy til at forestille sig nye verdener. Ved dette foredrag vil Saya Woolfalk præsentere sin kunstneriske praksis og fortælle om udviklingen fra at være studerende til professionelt arbejdende kunstner og professor.

~

Arrangementet foregår online via Zoom. Tilmeld dig via tilmelding@arthubcopenhagen.dk

Eventet er på engelsk.

OM KUNSTNEREN

Saya Woolfalk (Japan, 1979) bor og arbejder i New York og har gennem en årrække arbejdet med projekterne No Place, The Empathics og ChimaTEK, hvormed Woolfalk har skabt en verden af fiktive kvinderacer, som er i stand til at ændre deres genetiske sammensætning og smelte sammen med planter. Med hvert af disse værker bygger Woolfalk videre på narrativet om kvindernes liv og stiller spørgsmål til kulturers hybriditet og utopiens muligheder.

Woolfalk har udstillet på museer, gallerier og alternative udstillingssteder verden over og har blandt andet haft soloudstillinger på The Asian Art Museum, San Francisco, MoMA PS1, New Work og The Museum of Contemporary Art, Chicago.

OM AGENDA AFTER THE ACADEMY

Agenda After the Academy er en platform for nyuddannede billedkunstnere, der ønsker at sætte deres egen dagsorden efter afgang fra akademiet. Via open calls udvælger Art Hub hvert halve år en gruppe unge kunstnere, som inviteres til at organisere en serie af offentlige events, der udfolder de ideer, som præger deres kunstneriske arbejde. Med Agenda After the Academy tilbyder Art Hub et nyt forum for udvikling til yngre billedkunstnere, der befinder sig mellem uddannelses- og udstillingsinstitutioner. Et forum, hvor tillærte tanker og teorier kan udfordres, og hvor et nyt sprog og verdensbillede kan udvikles.

OM UNITED IN UNITY

Dette efterår arrangerer kunstnerkollektivet Subterranean Video Art Club (S.V.A.C.) serien United in Unity, der består af en række foredrag og workshops. Serien er en fortsættelse af de kollektive kritiksessioner, som S.V.A.C. og Art Hub var vært for i foråret 2020. United in Unity kredser om forskellige emner, blandt andet fællesskabsopbygning, forbundethed og slægtskab i den digitale tidsalder. En række kunstnere, forskere og producenter inviteres til at give en bred vifte af indsigter om strategier for måder at etablere, styrke og reproducere kollektiv, procesbaseret læring og forbundethed inden for kunsten.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12