SUMMERWORKS – Mød de udvalgte residents Wilfred Wagner, Moa Alskog, Anne Louise Blicher and Anne Mette Schultz

Art Hub Copenhagen er glade for at annoncere, at vi i juli måned sender kunstnerne Wilfred Wagner, Moa Alskog, Anne Louise Blicher and Anne Mette Schultz til New York med vores residency ‘Summerworks’ i samarbejde med Bikubenfoundation New York and Elizabeth Foundation for The Arts

Kunstnerne er blevet udvalgt af en professionel jury bestående af Alexander Tovborg, Jasper Sebastian Sturup and Ann Sophie Stærk for deres professionelle karriere og individuelle færdigheder.

Om kunstnerne

Wilfred Wagner
Wilfred Wagner er blevet udvalgt grundet hans grafiske færdigheder og konceptuelle arbejde. Juryen tænker, at Wilfred med dette residency vil tilegne sig nye færdigheder og udvikle sin praksis ved at eksperimentere med forskellige teknikker i EFAs print workshop.
Følg hans praksis her: https://www.instagram.com/wwwebpresence/?hl=da

Moa Alskog
Moa er udvalgt på baggrund af hendes finurlige stil og spændende referencer til gamle egyptiske symboler og fabler. Juryen tænker, at Moas legende univers vil udfolde sig godt i det grafiske felt.
Følg hendes praksis her: http://www.moalskog.com

Anne Louise Blicher
Juryen har udvalgt Anne Louise på baggrund af hendes fantastiske evne til at arbejde med vekslende farveskemaer og for hendes stærke billedsprog. Juryen mener, at Anne Louises praksis især vil oversættes godt til litografi.
Følg hendes praksis her: http://www.alblicher.net

Anne Mette Schultz
Anne Mette er blevet udvalgt grundet hendes legefulde og bredt favnende praksis. Det er tydeligt, at Anne elsker at eksperimentere og inkorporere nye teknikker i sit arbejde. Juryen tænker, at Anne Mette vil drage fordel af et grafisk orienteret residency.
Følg hendes praksis her: http://annemetteschultz.com/Arbejde/November-2017

Følg med på FB og Instagram for mere info om Summerworks og kunstnernes ophold i New York denne sommer.