OPEN CALL – Work Desk Residency. Kom og arbejd i Art Hub Copenhagens lokaler

Art Hub Copenhagen vil gerne være Københavns nye samlingspunkt for kunstnere med en interesse i, at indgå i nye faglige og tværdisciplinære relationer! Vi åbner derop op for, at kunstnere kan få en arbejdsplads ved vores store fælles arbejdsbord – og herved bidrage til et engagerede miljø.

Så har du lyst til at inspirere andre og dele ud af din praksis? Og indgå i nye møder og synergier med andre kunstnere og fagpersoner tilknyttet Art hub Copenhagen, så ansøg om Work Desk Residency!

Et Work Desk Residency inkluderer en arbejdsplads, internet, et skab, og adgang til Art Hub Copenhagens faciliteter. Work Desk Residency er gratis, og det er muligt at søge om 2-4 ugers ophold. Der er løbende ansøgningsfrist med en svarfrist på 3 uger.

Det er ikke et krav, at du skal producere et værk eller andet i forbindelse med opholdet, men der er forventningen om, at du aktiverer din praksis både fagligt og socialt i Art Hub Copenhagen. Til gengæld vil Art Hub Copenhagens team gøre sit for, at dit ophold bliver både inspirerende og produktivt. Kunstner som tilbydes et Work Desk Residency udvælges af en professionel jury bestående af en repræsentant fra Art Hub Copenhagen og en udvalgt kunstner.

Løbende ansøgningsfrist

Vil du være med? Så send en ansøgning til ansogning@arthubcopenhagen.dk (mærk “Work Desk application”).

Ansøgningen skal sendes i PDF, indeholde en motiveret ansøgning (Max 1 A4-side), CV og skal informere om den ønskede residency periode. Afslag begrundes ikke.

For mere information kontakt: 

Nanna Saplana Thorning
Praktikant
Art Hub Copenhagen
Nst@arthubcopenhagen.dk

Art Hub Copenhagen
Halmtorvet 27
1700 Copenhagen V
Denmark