Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

28

02

03

04

05

06

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

01

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

Værksted

Arendse Krabbe

11. november 2020, 16:00–19:00, Halmtorvet 27, 1700 Copenhagen V

Arendse Krabbe: 36.52°C i cyklus og andre rytmer, Grafikernes Hus, 2019. Foto: Frida Gregersen

Kom og oplev en kunstners metodik og arbejdsproces på tæt hold, når vi inviterer til Værksted med Arendse Krabbe som vært onsdag den 11. november.

Arendse Krabbe er billedkunstner og arbejder med både video, lyd, performance, kollektive læsninger og lyttesituationer. Ved dette Værksted-event tager hun dig med på en sound walk til Amager Fælled, hvor vi sammen i stilhed lytter til stedet og bringer vores lytteoplevelser med tilbage til Art Hub for at dele dem og tale om dem over en kop the. Afslutningsvist vil Arendse Krabbe gennemføre en fælles lytteceremoni.

Arendse Krabbe har de sidste mange år arbejdet med dét at lytte til at andres stemmer og andre fællesskaber. Hun er en del af radiokollektivet The Bridge Radio, som er en radio, hvor mennesker med og uden dansk statsborgerskab producerer radio sammen baseret på deres forbundne oplevelser i asylsystemet.

At lytte er ifølge Arendse Krabbe et redskab til at udvikle en sensibilitet, der kan skabe nye og andre fællesskaber på tværs af både etnicitet, arter, systemer og grænser. Ved arrangementet i Art Hub vil du få mulighed for at stifte et levet kendskab til Krabbes lyttemetoder og arbejde med at danne nye fællesskaber.

~

Arrangementet foregår på dansk, og du skal medbringe egen cykel. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via Billetto.

På grund af situationen med Covid-19 er antal af pladser begrænsede. Mundbund og håndsprit er tilgængelig.

Der vil blive serveret snacks og drikkevarer i løbet af arrangementet.

OM KUNSTNEREN

Arendse Krabbe bor og arbejder i København. Hun er uddannet i kunsthistorie fra Københavns Universitet og har en master i samtidskunststeori fra Goldsmiths College i 2006 samt en MFA fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2014.

Siden 2006 har Arendse Krabbe samarbejdet med mennesker, der bor i asyllejre såvel som mennesker, der bor udenfor asyllejre for at skabe forbindelser og diskussioner imellem mennesker og for at italesætte og omtænke de gældende strukturer, ikke mindst med hendes position som privilegeret, hvid billedkunstner in mente. Krabbe er en del af det selvorganiserede radiokollektiv The Bridge Radio.

OM VÆRKSTED

I Art Hubs Værksted inviteres en billedkunstner eller en kunstnergruppe til at udvikle og afvikle en offentlig workshop, der giver deltagere mulighed for at stifte et levet og kropsligt bekendtskab med kunstnerens metodik og arbejdsproces. Alt sammen for at udforske og på fænomenologisk vis tydeliggøre, hvor mangfoldigt og forskelligt samtidskunstnere arbejder i dag. En Workshop kan enten finde sted i Art Hubs lokaler, i kunstnerens atelier, i byen, i skoven, ved stranden eller et helt sjette sted.

Art Hub : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12