Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

29

31

02

04

05

06

07

08

11

19

21

22

24

25

26

27

28

29

30

01

02

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

AHC x Bikubenfonden på Folkemødet 2023: Kristoffer Akselbo: Wild Wolf Shot (again)

16. juni 2023, 13:30–14:00, Sverigesvej 1, 3770 Allinge

Kristoffer Akselbo. Foto: Luna Stage

Gør dig klar til at frigøre dine oprindelige instinkter! På Folkemødet 2023 præsenterer Art Hub Copenhagen & Bikubenfonden Kristoffer Akselbo, når han performer sit legende værk Wild Wolf Shot – igen!

I et absurd scenarie står en menneskelignende ulv. Den står i midten af et stort åbent rum, omgivet af en skare af tilskuere. Kostumet er realistisk med pjusket grå pels, spidse ører og et snerrende, men smilende udtryk. Den vifter hånligt med poterne mod mængden og opfordrer dem til at kaste flødeboller efter den.

Forestillingen henter inspiration fra middelalderpladsen, hvor det var praksis at udstille individer for at håne, drille og at ydmyge dem offentligt.
Folkemængden, der var samlet for at se på, ønskede typisk at gøre oplevelsen så ubehagelig som muligt og kastede med rådden mad, mudder, eller sten.

Wild Wolf Shot er dog ikke kun en genopførelse af fortiden. Når deltagerne engagerer sig i Wild Wolf Shot, vil de blive konfronteret med det underlige valg om at kaste flødeboller efter ulven eller ej. Gennem denne legende interaktive oplevelse vil deltagerne blive opmuntret til at overveje de bredere implikationer og konsekvenser af deres handlinger og valg. Så kom og vær med til Wild Wolf Shot, og vær en del af en tankevækkende og legende oplevelse!

~

Kristoffer Akselbos performance finder sted to gange under årets Folkemøde.
Første gang fredag den 16. juni kl. 13.30 og herefter lørdag den 17. juni kl. 10.
Sted: Område B50 / Cirkuspladsen

~

OM KRISTOFFER AKSELBO
Kristoffer Akselbo (f. 1974) er uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006 og er i dag professor på Det Fynske Kunstakademi. Akselbos konceptuelle praksis udspringer af et mangeårigt undersøgende arbejde med konfrontatoriske performances, skulpturelle og installatoriske metoder.

www.kristofferakselbo.com
@kristofferakselbo

~

OM AHC & BIKUBENFONDEN PÅ FOLKEMØDET 2023
Art Hub Copenhagen og Bikubenfonden deltager sammen på årets Folkemødet med et fælles ønske om at styrke kunstens rolle i den offentlige samtale og menneskers bevidsthed. Det gør de med et program bestående af performances på festivalpladsen, en talk på Politikens scene og kunstværker rundt i det offentlige rum, alt sammen med de toneangivende kunstnere: Jessie Kleemann, Kristoffer Akselbo, Marie Munk og Jens Settergren.

AHC x Bikubenfondens kunstprogram på Folkemødet 2023 er tilrettelagt af Karina Lykkesborg.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12