Menu

AHC byder velkommen til tre nye bestyrelsesmedlemmer

Efter seks år takker Tine Fisher af som forperson for AHC’s bestyrelse. Det samme gør Frederik Hardvendel og Ann Lislegaard, mens tre nye medlemmer træder ind, heriblandt Mette Kynne Frandsen som bestyrelsens nye forperson.

Mette Kynne Frandsen bliver ny forperson for AHC’s bestyrelse. Foto: Rasmus Hjortshøj

I juni 2024 valgte AHC’s generalforsamling tre nye medlemmer ind i AHC’s bestyrelse: Mette Kynne Frandsen, adm. direktør hos Henning Larsen, Esben Weile Kjær, billedkunstner, og Nima Tisdall, adm. direktør i Nordic Makers.

Mette Kynne Frandsen overtager rollen som bestyrelsesforperson fra Tine Fisher, kommende direktør for Det Danske Filminstitut, som har bestredet posten, siden AHC blev stiftet som almennyttig forening i 2018.

Mette Kynne Frandsen er uddannet arkitekt og har været en del af ledelsesteamet i Henning Larsen i mere end 26 år. Her har hun haft ansvaret for den strategiske udvikling af alle forretningsenhederne, der under Mettes ledelse er vokset fra 80 ansatte og ét kontor i København til i dag at beskæftige 650 ansatte på tværs af ni geografier med projekter spredt over seks kontinenter. Fra den 1. september 2024 fratræder Mette stillingen som administrerende direktør i Henning Larsen for at fokusere på sit bestyrelsesarbejde, blandt andet som forperson for AHC’s bestyrelse.

Esben Weile Kjær er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2022 og har allerede en række danske soloudstillinger og internationale præsentationer bag sig. I sine performances, installationer og skulpturer undersøger han identitet blandt sin egen generation samt populærkulturens og teknologiens rolle i vores oplevelse af fællesskab og frihed.

Nima Tisdall er uddannet cand.scient. i International Business and Politics fra Copenhagen Business School og er i dag partner og administrerende direktør i Nordic Makers, en investeringsklub med fokus på ’tech startups’. Hun er iværksætter og medstifter af Blue Lobster og SAGA og har en passion for miljømæssig og social bæredygtighed med interesse i at opbygge missionsdrevne virksomheder.

AHC byder de tre nye medlemmer velkommen og glæder sig til samarbejdet. Samtidig siger vi tusind tak til Tine Fischer samt billedkunstner Ann Lislegaard og direktør for Statens Værksteder for Kunst, Frederik Hardvendel, som efter seks år også træder ud af bestyrelsen.

AHC’s bestyrelse består desuden af Mette Marcus, Dina Vester Feilberg, David Hilmer Rex og Gitte Ørskou.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12