Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

29

31

02

04

05

06

07

08

11

12

13

14

15

16

17

18

19

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

01

02

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

Off Piste

Panelsamtale: Kulturens institutioner post corona

26. august 2020, 19:00–21:00, Halmtorvet 27, 1700 Copenhagen V

Da Covid-19 i foråret lukkede hele landet ned, forandrede vores adgang til kulturprodukter sig fra den ene dag til den anden. Forestillinger blev aflyst, hjemmekoncerter blev iværksat og billedkunsten lagt online. Nye sider af kulturen foldede sig ud, og her fem måneder efter er den stadig under udvikling og opførelse.

Alt det taler vi om, når Art Hub i forbindelse med dette års CHART inviterer til samtale om kulturens institutioner post corona, onsdag den 26. august kl. 17.

Sammen med en række af kulturfeltets største entreprenører og tænkere debatterer Art Hub Copenhagen og CHART de nye visioner, utopier og ideer for fremtidens kulturliv. Hvad ser vi ind i, og hvordan skal vi bevare kulturen? Hvad mister vi, og hvad vinder vi? Hvordan kan man bevare en bæredygtig økonomi og et sundt økosystem, hvordan når kunsten ud, hvad kan vi håbe vender tilbage, og hvad kan vi for altid vinke farvel til? Det bliver både konkret og lavpraktisk, vildt og visionært.

Aftenens samtalepanel består af:

Mikkel Thorup, idéhistoriker
Dina Vester Feilberg, direktør i Den Frie Udstillingsbygning
Kaspar Colling Nielsen, forfatter
Nanna Hjortenberg, direktør for CHART
Mathias Kryger, kunstkritiker ved Dagbladet Politiken
Tine Fischer, direktør for CPH:DOX.

Moderator er journalist Lasse Lavrsen, som siden Danmarks nedlukning blandt andet har skrevet og udsendt et dagligt Corona-overblik for Dagbladet Information.

~

Arrangementet er gratis, men kræver på grund af pladsbegrænsning tilmelding via info@arthubcopenhagen.dk

Samtalen foregår på dansk.

Foto: Mathias Kryger: Mads Nissen, Tine Fischer: Søren Solkær, Nanna Hjortenberg: Ida Hermansen, Kaspar Colling Nielsen: Petra Kleis, Dina Vester Feilberg: Léa Nielsen, Mikkel Thorup: Mikkel Thorup.

OM OFF PISTE

Art Hub er dedikeret til at skabe nye samarbejder og til at bringe kunstnere, kuratorer, forfattere, forskere, virksomheder, institutioner og offentlighed sammen i møder med samtidskunsten. Det sker igennem vores faste programspor, men også via enkeltstående arrangementer, som Art Hub indimellem huser i samarbejde med eksterne parter. Disse enkeltstående events ud- og afvikles under programtitlen Off Piste, og de har alle det tilfælles, at de bidrager til Art Hubs overordnede vision om at udvide samtalen om kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12