Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

28

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

17

18

19

20

24

25

26

27

29

31

01

02

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

BAR x

Special Edition : Kristoffer Raasted

18. november 2021, 17:00–19:00, Halmtorvet 27, 1700 København V

Kristoffer Raasted. Photo: Jimmy Simpson.

Torsdag den 18. november er kunstner Kristoffer Raasted vært for BAR x – Special Edition på Art Hub, hvor han lancerer sin podcastserie New Connections: Queering the Radio Voice.

Serien består af i alt 10 afsnit, der er redigerede versioner af de live-streamede radioprogrammer, med samme titel, der kunne høres henover over fire torsdage i foråret 2021. Radioprogrammerne indgik som en del af Art Hubs Testing Ground program og er også en del af Kristoffer Raasteds p.hd.-projekt.

Til BAR x vil Kristoffer Raasted i samtale med direktør for Art Hub, Lars Bang Larsen, kort fortælle om ideen bag serien, derudover vil der være en live performance af komponist og performer Marcella Lucatelli, der deltog i det allerførste New Connections : Queering the Radio Voice program og Jan Stricker (fra The Lake Radio) vil stå bag DJ pulten. Stricker deltog som gæst i den tredje live udgave af radioprogrammet.

Program:

17:00  Bar og Dj-set af Jan Stricker

17:30  Kristoffer Raasted og Lars Bang Larsen i samtale

17:45  Performance af Marcella Lucatelli

18:15  Bar og Dj-set af Jan Stricker

~

Baren serverer vand, øl og vin.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding via Billetto.

Samtalen foregår på engelsk.

~

OM BAR x
Art Hub inviterer en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk. Eventserien hedder BAR x, fordi aftenens kunstneriske program akkompagneres af drinks og efterfølgende DJ-set. En social og stemningsfuld ramme for den intime, kunstneriske oplevelse.

~

OM KRISTOFFER RAASTED
Kristoffer Raasted er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2018 med en supplerende MFA i kunstteori fra École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, Faculdade de Belas-Artes Ulisboa samt praktikophold på Issue Project Room i New York. I september 2020 påbegyndte Raasted en praksisbaseret ph.d. ved Det Kgl. Danske Kunstakademi og Københavns Universitet; et forskningsprojekt, som indskriver sig i det tværdisciplinære felt mellem lyd, performance og installation.

~

OM TESTING GROUND
Testing Ground er en ’testplads’, der giver kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis. Et forum, hvor den kunstneriske proces kan møde og afprøves overfor et publikum eller over for fagfæller. Her kan kunstneren kvalificere relevante temaer og dele sine undersøgelser i et nyt, eksperimenterende rum, der befinder sig mellem den akademiske og kunstneriske praksis, mellem atelier og udstillingsrum.

1 / 2

Marcella Lucatelli at New Connections : Queering the Radio Voice. Credit: Christian Brems

2 / 2

Kristoffer Raasted & Marcella Lucatelli at New Connections : Queering the Radio Voice. Credit: Christian Brems.

Art Hub : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12