Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

01

02

05

06

07

08

12

13

14

18

19

20

21

22

24

25

26

27

28

29

31

02

04

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

BAR x

Tora Balslev & Felia Gram-Hanssen

19. november 2020, 18:00–20:00, Halmtorvet 27, 1700 Copenhagen V

Tora Balslev i hvid jord. Foto: Stine Emilie Fløe Dalby

Fester er der ikke mange af for tiden, men I skal ikke snydes for en tidlig drink torsdag den 19. november, når Art Hub inviterer til BAR x med kunstnerne Tora Balslev og Felia Gram-Hanssen. Over en drink og dj-set vil de to kunstnere præsentere og fremføre deres fælles værk Kritisk Zone, som er et værk, der bearbejder mødet med det andet-end-menneskelige.

Med et genforhandlende blik kigger kunstnerne særligt på byens asfalt og kalkholdige jord for at nærme sig en forståelse af, hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme. I Kritisk Zone flettes de to kunstneres praksisser med henholdsvis bevægelse og lyd sammen med organisk stof. Alt sammen for at skabe en kropslig forståelse af vores slægtskab med det ikke-menneskelige.

~

Arrangementet foregår på dansk.

Det er gratis at deltage, men tilmelding skal ske via mail tilmelding@arthubcopenhagen.dk

På grund af Covid-19 tilbydes kun et begrænset antal pladser. Både mundbind og håndsprit er tilgængelig.

OM KUNSTNERNE

Felia Gram-Hanssen er lydkunstner og arbejder i København. Hendes praksis består af performative og installatoriske opsætninger, hvor hun udforsker oversættelser mellem lyd, billede og bevægelse. Felias kompositioner er drevet af en nysgerrighed og fascination af, hvordan de lyde, vi omgiver os med, er med til at give et mere komplekst billede af den verden, vi lever i.

Tora Balslev er performancekunstner og arbejder med at gå i dialog med materialitet og landskaber gennem dans og koreografi. Ved at placere forskellige af jordens byggematerialer og processer i bevidstheden animerer hun kroppen til at legemliggøre f.eks. grundstoffer, olie og elektricitet. Tora er kunstnerisk leder af Daily Fiction.

OM BAR x

Én aften om måneden inviterer Art Hub en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk. Eventserien hedder BAR x, fordi aftenens kunstneriske program akkompagneres af drinks og efterfølgende DJ-set. En social og stemningsfuld ramme for den intime, kunstneriske oplevelse.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12