Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

01

02

05

06

07

08

12

13

14

18

19

20

21

22

24

25

26

27

28

29

31

02

04

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

Agenda After the Academy

Workshop: Non-linear thinking within visual arts

18. oktober 2020, 12:00–17:00, Halmtorvet 27, 1700 Copenhagen V

Hvert halve år inviterer Art Hub nyuddannede billedkunstnere til at organisere en serie af offentlige arrangementer, hvor tillærte teorier udfordres og nye sprog og verdensbilleder kan udvikles. Vi kalder programmet Agenda After the Academy.

Dette efterår er kunstnerkollektivet Subterranean Video Art Club (S.V.A.C.) udvalgt til at arrangere en række foredrag og workshops for deres kunstnerkolleger. Anden workshop i rækken er Non-linear thinking within the arts. En én-dags workshop, hvor billedkunstner Moa Alskog og litterat David Cendales er inviteret af S.V.A.C. til at præsentere et ’konceptuelt redskab’ til kunstnere, der ønsker at videreudvikle deres arbejdsmetoder.

De to workshopværter anvender ideer og begreber af filosofferne Guattari og Deleuze om ’træet’, ’roden’ og ’rhizomet’. Tre forskellige måder at tænke strukturer på, som kan være hjælpsomme i en skabelsesproces, men også hjælpsomme, når man betragter og analyserer kunstværker. Koncepterne kan anvendes uanset om du arbejder med video, tekst, skulptur, installation eller maleri.

Workshoppen vil være opdelt i tre dele: En præsentation af koncepterne og eksempler på værker. En session med diskussion i grupper af de forskellige værkeksempler for at undersøge koncepterne mere i dybden, og endelig en refleksion over, hvordan workshopdeltagerne kan anvende tænkningen i egen kunstneriske praksis. Du er derfor også velkommen til at medbringe egne værker til analyse og diskussion.

~

Workshoppen foregår på engelsk, og i løbet af workshoppen vil der blive serveret forfriskninger.

Workshoppen er gratis, men kræver tilmelding via tilmelding@arthubcopenhagen.dk

På grund af situationen med Covid-19 er kun et begrænset antal pladser til rådighed. Mundbind og håndsprit er tilgængelig.

OM AGENDA AFTER THE ACADEMY

Agenda After the Academy er en platform for nyuddannede billedkunstnere, der ønsker at sætte deres egen dagsorden efter afgang fra akademiet. Via open calls udvælger Art Hub hvert halve år en gruppe unge kunstnere, som inviteres til at organisere en serie af offentlige events, der udfolder de ideer, som præger deres kunstneriske arbejde. Med Agenda After the Academy tilbyder Art Hub et nyt forum for udvikling til yngre billedkunstnere, der befinder sig mellem uddannelses- og udstillingsinstitutioner. Et forum, hvor tillærte tanker og teorier kan udfordres, og hvor et nyt sprog og verdensbillede kan udvikles.

OM UNITED IN UNITY

Dette efterår arrangerer kunstnerkollektivet Subterranean Video Art Club (S.V.A.C.) serien United in Unity, der består af en række foredrag og workshops. Serien er en fortsættelse af de kollektive kritiksessioner, som S.V.A.C. og Art Hub var vært for i foråret 2020. United in Unity kredser om forskellige emner, blandt andet fællesskabsopbygning, forbundethed og slægtskab i den digitale tidsalder. En række kunstnere, forskere og producenter inviteres til at give en bred vifte af indsigter om strategier for måder at etablere, styrke og reproducere kollektiv, procesbaseret læring og forbundethed inden for kunsten.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12