Menu

Exhibitions

Art Hub arbejder med en række målsætninger, hvoraf den mest centrale er at tilbyde kunstnere og kuratorer som er på vej i deres karrierer faciliteter og støtte til at udvikle sig kunstnerisk, blandt andet ved at tilbyde en midlertidig udstillingsplatform.

Thoravej 29

17. september – 31. oktober 2021
tors-søn 13-18

Thoravej 29
2400 København NV

I 2023 flytter Art Hub fra sine nuværende lokaler på Halmtorvet i København og ind i en til den tid nyrenoveret bygning på Thoravej i Københavns nordvestkvarter. Men inden renoveringen går i gang, har Art Hub i samarbejde med Bikubenfonden, der ejer bygningen, givet fem kuratorer mulighed for at omdanne hver deres etage til et midlertidigt udstillingsrum, der præsenterer værker af en eller flere samtidskunstnere.

De fem kuratorer er: Feminist Collective With No Name (FCNN), Institut Funder Bakke, Culture Art Society (CAS), Kristian Vistrup Madsen og Mette Woller.

Værker og bidrag af følgende kunstnere indgår i udstillingen:

Jeannette Ehlers, Santiago Mostyn, Nikhill Vettukattil, Jelsen Lee Innocent, Andromeda 8220 v. Aysha Amin, Tolia Astakhishvili, Bamses Billedbog, Karim Boumjimar, Lydia Östberg Diakité, D.N.A., Rochelle Goldberg, Liv Latricia Habel, Mia Edelgart / Sebastian Hedevang, Noah Umur Kanber, Paul McCarthy, Ruby Mariama Laura Andersen Ndoye, Vera Palme, Michala Paludan, Spaghetti Clurb og Young Boy Dancing Group m.fl.

Yderligere information om de fem etager.

Da de fem kuratorer har fået fri hænder til at lave den udstilling, de hver især synes egner sig bedst til lokalerne, er der ikke en enkelt sammenhængende tematik, som binder de fem etager sammen. Dog kan der i valget af både kunstnere og værker ses nogle fælles træk på tværs af de fem etager, der på forskellige måder handler om identitet, køn, krop og udforskning af det arkitektoniske rum.

Udstillingerne på Thoravej 29 vil blive suppleret af et program, hvor kuratorer, kunstnere og værker på forskellige måder bliver præsenteret. Yderligere information om programmet offentliggøres løbende i vores kalender.

I samarbejde med Bikubenfonden.

Dette er en kødby

28. september – 10. oktober 2021
alle dage

Kødbyen
1700 København V

Gå på kunstopdagelse i Kødbyen på Vesterbro, når ni kunstnere udstiller værker i ni vidt forskellige forretninger. Kunstnerne udstiller deres værker på en hylde, et bord eller i et vindue, og skaber dermed små overraskelser, man kan opleve mens man køber ind, spiser eller blot går rundt i området.

De ni kunstnere udstiller udvalgte værker på så forskellige steder som restauranter, supermarkeder, en pickles- og salatfabrik, kontorfaciliteter og meget mere.

De ni kunstnere, som deltager i udstillingen, er Kasper Hesselbjerg, Mia Edelgart og Steffen Jørgensen, der alle har været i residency hos Art Hub i foråret 2021. Derudover er det Gro Sarauw, Adam Khalil og Thuy-Han Nguyen-Chi, der i øjeblikket er i residency hos Art Hub samt Linda Lamignan, Marie Munk og Jens Settergren, som alle i øjeblikket er en del af Bikubenfondens residency program. Udstillingen viser yngre talentfulde danske og udenlandske kunstnere i samspil med Art Hubs lokalområde på Vesterbro.

Udstillingen er fra Art Hubs side et eksperiment, der har til hensigt at vise kunsten i alternative rammer og dermed gøre opmærksom på kunstens potentiale.

Man kan opleve udstillingen ved blot at gå på opdagelse rundt om i Kødbyen, men man kan også hente informationer hos Art Hub om udstillingsstederne. Dette kan dog kun ske på hverdage i tidsrummet 10-15.

Guide til udstillingen.

OBS! Marie Munks værk Working Out (My Survival) er blevet flyttet. Det kan nu ses i vinduet hos Art Hub på Halmtorvet 27.

Udstillingen kan opleves fra den 28. september som en del af Art Week.

Med støtte fra Vesterbro Lokaludvalg.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12