Menu

Programmer

Art Hub Copenhagens arbejde er inddelt i en række forskellige programspor og eventserier. Nedenfor kan du danne dig et overblik over alle vores aktiviteter, små som store, lokale som internationale.

Programmer og aktiviteter, der ikke er aktive i øjeblikket, kan du se her.

Art Hub Residency

Art Hub Copenhagen (AHC) arbejder for at hjælpe kunstnere på vej i deres karriere. Det gør vi bl.a ved at tilbyde vores eget residency. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Aurora Residency

Aurora Residency er et nyt residency i Paris for nordiske kunstnere, skabt og drevet af Art Hub Copenhagen (AHC), Le Bicolore – Maison du Danemark og Fondation Fiminco.

Summerworks

Summerworks er et residencyprogram i New York i partnerskab med The Elizabeth Foundation for the Arts og Bikuben Foundation. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Residency To-Go

Med Residency To-Go ønsker vi at understøtte yngre billedkunstnere i deres praksis og udvikling i forhold til den danske såvel som internationale kunstscene. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Containerakademiet

Containerakademiet er et nyt atelier- og arbejdsfællesskab i Københavns Nordhavn for professionelle billedkunstnere. Et sted, hvor kunstnere kan arbejde og udvikle sig, og hvor offentligheden inviteres indenfor til udstillinger og arrangementer.

Wintanworks

Wintanworks er et residency-udvekslingsprogram mellem AHC i Danmark og kollektivet blaxTARLINES KUMASI i Ghana. Programmet er en del af Artistic Production and Development.

Artistic Practice

I 2022 og 2023 inviterer AHC i alt seks udvalgte kunstnere til at deltage i Artistic Practice, som præsenterer forskellige kunstneriske stemmer fra scenen. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

NAARCA

Art Hub Copenhagen (AHC) er del af det skotsk-nordiske samarbejde NAARCA, der vil skabe langsigtede samarbejder om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse med fokus på klimaindsatsen.

Research Hosting

Som en den del af Art & Research fungerer Art Hub Copenhagen som værtsinstitution for ph.d.- og postdoc-projekter inden for praksisbaseret forskning i kunst og kuratering. 

Testing Ground

Testing Ground er et offentligt program i Art Hub Copenhagen (AHC), der tilbyder kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis. Programmet er en del af Art & Research.

Guilt and Debts

Guilt and Debts er en ramme for diskussioner om identitetspolitik og dekolonisering, der udfoldes igennem samtaler, researchforløb og seminarer. Programmet er en del af Art & Research.

Micro Institute

Art Hub Copenhagens Micro Institute er et format for praksisbaseret forskning, som består i et toårigt researchophold for en kunstner eller en kurator. Micro Institute er en del af Art & Research.

Flanders

AHC har indgået et samarbejde med afdelingen for kultur, ungdom og medier i Flandern, der fra efteråret 2023 inviterer en flamsk kunstner i residency i København. En del af Artistic Production and Development.

Partly

Partly er en eventplatform og et publikationsprojekt, der bringer litteratur, performance og billedkunst sammen, og som faciliterer oversættelse af skandinavisk litteratur til engelsk.

Attention After Technology

Et 2-årige projekt, finansieret af Creative Europe/European Union, der udforsker forholdet mellem ”opmærksomhed, algoritmer og social retfærdighed.” Projektet er en del af Art & Research.

Art Pod

Kunstkritiker og kurator Mathias Kryger har arbejdet med kunst i 23 år, men har flere spørgsmål end nogensinde. Derfor udgiver vi sammen Art Pod. En podcast om, hvad der rør sig i kunstverdenen.

Publications

I vores arbejde med at give rum, tid og sprog til kunstnere og det kunstneriske eksperiment præsenterer Art Hub Copenhagen tre publikationsserier Interview, Teori og Andet.

Art Hub Film Club

Art Hub Copenhagen (AHC) inviterer indenfor i biografmørket til en ny sæson af Art Hub Film Club – denne gang præsenteret og kurateret af den Berlin-baserede kunstner Loretta Fahrenholz.

Exhibitions

AHC arbejder med at tilbyde kunstnere og kuratorer som er på vej i deres karrierer faciliteter og støtte til at udvikle sig kunstnerisk, blandt andet ved at tilbyde en midlertidig udstillingsplatform.

Free Lunch Series

Art Hub Copenhagen (AHC) inviterer kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en yngre, professionel billedkunstner over en vegetarisk frokost.

Art + Architecture

Kunst og arkitektur har altid været tæt forbundne. Programmet Art + Architecture danner ramme for tværfaglige samarbejder i krydsfeltet mellem kunst og arkitektur.

BAR x

BAR x er Art Hub Copenhagens performative, offentlige program. Til fyraften inviteres en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12