Menu

Programmer

Art Hub Copenhagens arbejde er inddelt i en række forskellige programspor og eventserier. Nedenfor kan du danne dig et overblik over alle vores aktiviteter, små som store, lokale som internationale. Programmer og aktiviteter, der ikke er aktive i øjeblikket, kan du se her.

Residency To-Go

Med Residency To-Go ønsker vi at understøtte yngre billedkunstnere i deres praksis og udvikling i forhold til den danske såvel som internationale kunstscene. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Art Hub Residency

Art Hub Copenhagen arbejder for at hjælpe kunstnere på vej i deres karriere. Det gør vi blandt andet ved at invitere billedkunstnere i residency på Halmtorvet i København. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Summerworks

Summerworks er Art Hub Copenhagens residency-program i New York City, som udbydes i partnerskab med The Elizabeth Foundation for the Arts (US) og The Bikuben Foundation New York. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

The Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action

Art Hub Copenhagen er del af det skotsk-nordiske samarbejde NAARCA, der har til formål at skabe langsigtede samarbejder om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse med fokus på klimaindsatsen.

Artistic Practice

I 2022 og 2023 inviterer Art Hub Copenhagen i alt seks udvalgte kunstnere til at deltage i Artistic Practice. Med programmet ønsker vi at præsentere forskellige kunstneriske stemmer inden for billedkunsten. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Research Hosting

Som en den del af Art & Research fungerer Art Hub Copenhagen som værtsinstitution for ph.d.- og postdoc-projekter inden for praksisbaseret forskning i kunst og kuratering. 

Testing Ground

Testing Ground er et offentligt program i Art Hub Copenhagen, der tilbyder kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis. Programmet er en del af Art & Research.

Guilt and Debts

Guilt and Debts er en ramme for diskussioner om identitetspolitik og dekolonisering. Programmet er en del af Art & Research.

Micro Institute

Art Hub Copenhagens mikroinstitut er et unikt format for praksisbaseret forskning, som består i et to-årigt researchophold for en kunstner eller en kurator. Mikroinstitut-programmet er en del af Art & Research.

Publications

I vores arbejde med at give rum, tid og sprog til kunstnere og det kunstneriske eksperiment præsenterer Art Hub Copenhagen tre publikationsserier Interview, Teori og Andet.

Art Hub Film Club

Art Hub Copenhagen  inviterer indenfor i biografmørket til en ny sæson med Art Hub Film Club – denne gang præsenteret og kurateret af kunstner Jane Jin Kaisen.

Exhibitions

Art Hub arbejder med en række målsætninger, hvoraf den mest centrale er at tilbyde kunstnere og kuratorer som er på vej i deres karrierer faciliteter og støtte til at udvikle sig kunstnerisk, blandt andet ved at tilbyde en midlertidig udstillingsplatform. På denne side finder du en oversigt over Art Hub Copenhagens udstillinger.

Free Lunch Series

Art Hub inviterer kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost.

Art + Architecture

Programmet Art + Architecture danner ramme for tværfaglige samarbejder i krydsfeltet mellem kunst og arkitektur.

BAR x

BAR x er Art Hubs performative, offentlige program. Til fyraften inviteres en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk.

Partly

Partly er en eventplatform og et publikationsprojekt, der bringer litteratur, performance og billedkunst sammen, og som faciliterer oversættelse af skandinavisk litteratur til engelsk.

Art Hub : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12