Menu

Programmer

Art Hubs arbejde fordeler sig i tre fokusområder, som rummer en række forskellige programspor og eventserier. Nedenfor kan du danne dig et overblik over alle Art Hubs aktiviteter, små som store, lokale som internationale. Programmer og aktiviteter, der ikke er aktive i øjeblikket, kan du se her.

Artistic Production & Development

Art Hub Residency

Art Hub Copenhagen arbejder for at hjælpe kunstnere på vej i deres karriere. Det gør vi blandt andet ved at invitere billedkunstnere i residency på Halmtorvet i København. Alle open calls bliver offentliggjort her på hjemmesiden og på vores profiler på sociale medier.

The Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action

Art Hub er del af det skotsk-nordiske samarbejde NAARCA, der har til formål at skabe langsigtede samarbejder om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse med fokus på klimaindsatsen.

Art & Research

Testing Ground

Testing Ground er et offentligt program i Art Hub, der tilbyder kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis.

S+T+ARTS – Repairing the Present

S+T+ARTS – Repairing the Present er et initiativ under Europa-kommissionen, der har til formål at fremme kreativ tænkning ved at skabe samarbejder og dialoger mellem videnskab, teknologi og kunst.

Public Program

Exhibitions

Art Hub arbejder med en række målsætninger, hvoraf den mest centrale er at tilbyde kunstnere og kuratorer som er på vej i deres karrierer faciliteter og støtte til at udvikle sig kunstnerisk, blandt andet ved at tilbyde en midlertidig udstillingsplatform.

Free Lunch Series

Art Hub inviterer kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost.

Why Words Now

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som introducerer det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere.

BAR x

BAR x er Art Hubs performative, offentlige program. Til fyraften inviteres en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12