Menu

Programmer

Art Hubs arbejde fordeler sig i tre fokusområder, som rummer en række forskellige programspor og eventserier. Nedenfor kan du danne dig et overblik over alle Art Hubs aktiviteter, interne som offentlige, lokale som internationale.

Artistic Production & Development

Art Hub Residency

Art Hub Copenhagen arbejder for at hjælpe kunstnere på vej i deres karriere. Det gør vi blandt andet ved to gange om året at invitere tre billedkunstnere i residency på Halmtorvet i København.

The Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action

Art Hub er del af det skotsk-nordiske samarbejde NAARCA, der har til formål at skabe langsigtede samarbejder om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse omkring klimaindsatsen.

Summerworks

Summerworks er Art Hubs residencyprogram i New York City, som udbydes i partnerskab med The Elizabeth Foundation for the Arts (US) og The Bikuben Foundation New York.

Art & Research

Testing Ground

Testing Ground er et offentligt program i Art Hub, der tilbyder kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis.

S+T+ARTS – Repairing the Present

S+T+ARTS – Repairing the Present er et initiativ under Europa-kommissionen, der har til formål at fremme kreativ tænkning ved at skabe samarbejder og dialoger mellem videnskab, teknologi og kunst.

Connectedness – kinship(s) and circularity

Fra efteråret 2020 udfolder Art Hub programsporet Connectedness – kinship(s) and circularity, der gennem morgensamtaler, værksteder og internationale panelsamtaler sætter kunstnerisk forskning på dagsordenen.

Life with Water

Life with Water er Art Hubs researchprogram, som er dedikeret til at diskutere, spekulere og indlede nye tanker og ideer om vand.

VR in Contemporary Art

VR in Contemporary Art er et tværfagligt og tværsektorielt program, som undersøger og diskuterer fremkomsten af VR- og AI-teknologier i kunsten.

Public Program

Exhibitions

Art Hub arbejder med en række målsætninger, hvoraf den mest centrale er at tilbyde kunstnere og kuratorer som er på vej i deres karrierer faciliteter og støtte til at udvikle sig kunstnerisk, blandt andet ved at tilbyde en midlertidig udstillingsplatform.

Free Lunch Series

Art Hub inviterer kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost.

Why Words Now

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som introducerer det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere.

BAR x

BAR x er Art Hubs performative, offentlige program. Til fyraften inviteres en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk.

Partly

Partly er en eventplatform og et publikationsprojekt, der bringer litteratur, performance og billedkunst sammen, og som faciliterer oversættelse af skandinavisk litteratur til engelsk.

Off Piste

Off Piste er Art Hub’s program for afprøvning og udvikling af nye, tværgående samarbejder.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12