Menu

Programmer

Art Hubs arbejde fordeler sig i tre fokusområder, som rummer en række forskellige programspor og eventserier. Nedenfor kan du danne dig et overblik over alle Art Hubs aktiviteter, små som store, lokale som internationale. Programmer og aktiviteter, der ikke er aktive i øjeblikket, kan du se her.

Artistic Production & Development

Residency To Go

Med Residency To Go ønsker vi at understøtte yngre billedkunstnere i deres praksis og udvikling i forhold til den danske såvel som internationale kunstscene.

Art Hub Residency

Art Hub Copenhagen arbejder for at hjælpe kunstnere på vej i deres karriere. Det gør vi blandt andet ved at invitere billedkunstnere i residency på Halmtorvet i København.

Summerworks

Summerworks er Art Hubs residency-program i New York City, som udbydes i partnerskab med The Elizabeth Foundation for the Arts (US) og The Bikuben Foundation New York.

The Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action

Art Hub Copenhagen er del af det skotsk-nordiske samarbejde NAARCA, der har til formål at skabe langsigtede samarbejder om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse med fokus på klimaindsatsen.

Artistic Practice

I 2022 og 2023 inviterer Art Hub i alt seks udvalgte kunstnere til at deltage i Artistic Practice. Med programmet ønsker Art Hub at præsentere forskellige kunstneriske stemmer inden for billedkunsten.

Art & Research

Testing Ground

Testing Ground er et offentligt program i Art Hub, der tilbyder kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis.

S+T+ARTS Recidency – Repairing the Present

S+T+ARTS Recidency – Repairing the Present er et initiativ under Europa-kommissionen, der har til formål at fremme kreativ tænkning ved at skabe samarbejder og dialoger mellem videnskab, teknologi og kunst.

Guilt and Debts

Guilt and Debts er en ramme for diskussioner om identitetspolitik og dekolonisering.

Micro Institute

Art Hub Copenhagens mikroinstitut er et unikt format for praksisbaseret forskning, som består i et to-årigt researchophold for en kunstner eller en kurator.

Public Program

Publications

I vores arbejde med at give rum, tid og sprog til kunstnere og det kunstneriske eksperiment præsenterer Art Hub Copenhagen tre publikationsserier Interview, Teori og Andet.

Art Hub Film Club

Art Hub Copenhagen  inviterer indenfor i biografmørket til en ny sæson med Art Hub Film Club – denne gang præsenteret og kurateret af kunstner Jane Jin Kaisen.

Exhibitions

Art Hub arbejder med en række målsætninger, hvoraf den mest centrale er at tilbyde kunstnere og kuratorer som er på vej i deres karrierer faciliteter og støtte til at udvikle sig kunstnerisk, blandt andet ved at tilbyde en midlertidig udstillingsplatform. På denne side finder du en oversigt over Art Hub Copenhagens udstillinger.

Free Lunch Series

Art Hub inviterer kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost.

Art + Architecture

Programmet Art + Architecture danner ramme for tværfaglige samarbejder i krydsfeltet mellem kunst og arkitektur.

BAR x

BAR x er Art Hubs performative, offentlige program. Til fyraften inviteres en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk.

Partly

Partly er en eventplatform og et publikationsprojekt, der bringer litteratur, performance og billedkunst sammen, og som faciliterer oversættelse af skandinavisk litteratur til engelsk.

Art Hub : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12