Menu

Art Hub flytter til Nordvest i 2022

Efter mere end to år i midlertidige lokaler på Halmtorvet i Kødbyen har Art Hub nu fundet institutionens fremtidige adresse i Københavns Nordvestkvarter. Bikubenfonden har netop erhvervet en stor bygning på Thoravej, som Art Hub flytter ind i sammen med en række andre aktører i andet halvår af 2022.

(Opdatering marts 2022: indflytningen forventes tidligst i andet halvår af 2023.)

Thoravej 29, København NV.

Art Hub Copenhagen er sat i verden med en mission om at blive en international kunstinstitution i København. Et levende arbejds- og udviklingssted for kunstnere og et engageret og reflekteret samlingspunkt for den kunst- og samfundsinteresserede offentlighed.

Dén vision får Art Hub nu endnu bedre mulighed for at indfri, når institutionen flytter ind i større lokaler på Thoravej i Københavns Nordvestkvarter, hvor Bikubenfonden netop har erhvervet en stor bygning.

I det næste halvandet års tid vil bygningen blive udviklet og gjort klar til at huse ikke bare Art Hub og Bikubenfonden, men en række andre selvstændige aktører, der arbejder med innovationsprojekter inden for kunst- og socialområdet.

Art Hub får rådighed over en større del af bygningen, omtrent 2000 kvadratmeter, hvor der blandt andet vil blive etableret en række atelierer og arbejdsfaciliteter til billedkunstnere. Det betyder, at Art Hub kan tilbyde plads, støtte og udvikling til endnu flere kunstnere, end det der aktuelt er muligt på institutionens nuværende adresse på Halmtorvet.

Tine Fischer, konstitueret direktør og forkvinde i Art Hub, udtaler:

”Med opbakning fra Art Hubs bestyrelse har vi takket ja til at flytte under samme tag som Bikubenfonden, og vi glæder os rigtig meget til de mange nye muligheder, det giver os. Art Hub forbliver en uafhængig forening med egen bestyrelse, og visionen er stadig intakt, nemlig at skabe en international anerkendt institution for den unge samtidskunst med fokus på at styrke vækstlaget og åbne scenen for en større offentlig interesse og synlighed.”

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12