Menu
Some people sitting around different tables discussing
Tilbage til kalenderoversigten

AHC x BKF x Statens Værksteder for Kunst x Aarhus Billedkunstcenter : Netværksmøde for dimmitender

26. oktober 2023 10.30 - 21.00
Statens Værksteder for Kunst Strandgade 27 b, 1401 København

Netværksdagen for dimittender er arrangeret af Art Hub Copenhagen, Aarhus Billedkunstcenter, Billedkunstnernes Forbund og Statens Værksteder for Kunst og på dagen vil vi sammen dykke ned i nogle af de aspekter, der er godt at have styr på for at få hverdag, økonomi, faglig udvikling og karriere til at hænge sammen som nyuddannet.

Hvem kan deltage?
Netværksdagen er for dig, der er dimitteret fra et kunstakademi enten fra udlandet eller fra Danmark inden for de seneste fem år og som ønsker at få mere viden og erfaringsudveksle om, hvordan man kan etablere sig som billedkunstner efter dimission. Netværksdagen vil også være et mødested til at skabe nye kontakter og forbindelser undervejs.

Hvad er formatet?
Dagens program er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem faglige oplæg, dialogbaserede workshops og uformelle møder imellem jer dimittender og oplægsholdere.

Hvornår og hvor afholdes mødet?
Torsdag d. 26. oktober 2023, kl. 10.30-21.00 hos Statens Værksteder for Kunst

Hvordan tilmelder jeg mig?
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Send en kort motivationsmail (5-10 linjer) til Billedkunstnernes Forbund på mail: kmfp@bkf.dk, hvorfor du ønsker at deltage, og hvad du håber at få ud af netværket. 

Tilmeldingsdeadline er 14. oktober 2023. 

Transport:
Bemærk venligst, at der tilbydes refusion af rejseudgifter til bus eller tog til deltagere uden for Hovedstadsområdet. Husk kvitteringerne for rejsen!

Tilgængelighed: 
Indgangen til SVFK er desværre ikke kørestolsvenlig, men der er elevator i bygningen. Kontakt os hvis du har brug for hjælp til at komme ind i bygningen eller har brug for andet for at kunne deltage, så vil vi forsøge bedst muligt at imødekomme dette.

-------------------------

OBS:
Tilmelding foretages senest 14. oktober 2023.

Sted:
Statens Værksteder for Kunst

Tilmelding:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Send en kort motivationsmail (5-10 linjer) til Billedkunstnernes Forbund på mail: kmfp@bkf.dk, hvorfor du ønsker at deltage, og hvad du håber at få ud af netværket. 

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12