Menu
Some people sitting around different tables discussing
Tilbage til kalenderoversigten

Off Piste :

BKF's netværksmøde for dimittender

1. oktober 2020 11.00 - 15.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Dimittender fra et dansk eller udenlandsk kunstakademi inviteres til BKF's netværksmøde, hvor en lang række erfarne kunstnere sammen med BKF’s formand og sekretariatsleder giver deltagerne gode råd om, hvordan man får hverdag, karriere og økonomi til at hænge bedst muligt sammen som nyuddannet billedkunstner. Arrangementet holdes hos Art Hub Copenhagen.

Deltagere modtager information om fondssøgning, kunstnerdrevne steder, residency, hverdagsøkonomi og huskunstnerordning. Og får gode muligheder for at knytte nye kontakter til både unge og mere etablerede kunstnerkollegaer.

OM OFF PISTE

Art Hub er dedikeret til at skabe nye samarbejder og til at bringe kunstnere, kuratorer, forfattere, forskere, virksomheder, institutioner og offentlighed sammen i møder med samtidskunsten. Det sker igennem vores faste programspor, men også via enkeltstående arrangementer, som Art Hub indimellem huser i samarbejde med eksterne parter. Disse enkeltstående events ud- og afvikles under programtitlen Off Piste, og de har alle det tilfælles, at de bidrager til Art Hubs overordnede vision om at udvide samtalen om kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12