Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Exhibition :

Dette er en kødby

28. september 2021 - 10. oktober 2021 12.00 - 18.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Gå på kunstopdagelse i Kødbyen på Vesterbro, når ni kunstnere udstiller værker i ni vidt forskellige forretninger. Kunstnerne udstiller deres værker på en hylde, et bord eller i et vindue, og skaber dermed små overraskelser, man kan opleve mens man køber ind, spiser eller blot går rundt i området.

De ni kunstnere udstiller udvalgte værker på så forskellige steder som restauranter, supermarkeder, en pickles- og salatfabrik, kontorfaciliteter og meget mere.

De ni kunstnere, som deltager i udstillingen, er Kasper Hesselbjerg, Mia Edelgart og Steffen Jørgensen, der alle har været i residency hos Art Hub i foråret 2021. Derudover er det Gro Sarauw, Adam Khalil og Thuy-Han Nguyen-Chi, der i øjeblikket er i residency hos Art Hub samt Linda Lamignan, Marie Munk og Jens Settergren, som alle i øjeblikket er en del af Bikubenfondens residency program. Udstillingen viser yngre talentfulde danske og udenlandske kunstnere i samspil med Art Hubs lokalområde på Vesterbro.

Udstillingen er fra Art Hubs side et eksperiment, der har til hensigt at vise kunsten i alternative rammer og dermed gøre opmærksom på kunstens potentiale.

Udstillingsperiode: 28. september - 10. oktober 2021.

~

Man kan opleve udstillingen ved blot at gå på opdagelse rundt om i Kødbyen, men man kan også hente informationer hos Art Hub om udstillingsstederne. Dette kan dog kun ske på hverdage i tidsrummet 10-15.

Lokationer: SuperBrugsen, H/W Larsen, Mother, KFT Asian Foods Specialist, Space10, Motorious, Art Hub, Hartz Pickles & Salater.

Guide til udstillingen.

OBS! Værket Working Out (My Survival) af Marie Munk er blevet flyttet og kan nu ses i vinduet hos Art Hub, Halmtorvet 27.

Udstillingen er en del af Art Week og støttet af Vesterbro Lokaludvalg.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12