Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Eliyah Mesayer

24. januar 2022 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den 25. januar byder Art Hub indenfor til årets første Free Lunch. Under frokosten vil kunstner Eliyah Mesayer sammen med Michael Christoffersen fra Brigade tale om tilblivelsen af Mesayers udstilling ”The People Who Came From The Sea”, der kan ses på Brigade fra torsdag den 20. januar. Mesayer har skabt udstillingen i samarbejde med Galvin Harrison + T.N.G.

~

Hvis du ønsker at deltage i frokosten, skal du sende en mail til rsvp@arthubcopenhagen.dk senest mandag den 24. januar kl.12.00.

Der er et begrænset antal pladser.

Samtalen foregår på dansk og der serveres et vegetarisk måltid.

~

OM “THE PEOPLE WHO CAME FROM THE SEA”

Udstillingsperiode: 20. januar – 19. februar 2022.

Fernisering: 20. januar kl.16.00

Sted: Brigade, Vesterbrogade 75, 1620 København V.

Mere information: https://www.brigade.site/news

KORT OM ELIYAH MESAYER (f.1987)

Kunstner med base i København. Afgang fra Det Jyske Kunstakademi 2020. Den fiktive nation ”Illiyeen” er omdrejningspunktet for Mesayers arbejde. Illliyeen er en nation for de statsløse, der på en gang sætter Mesayers egen arv i spil og samtidig gennem en balancegang på den dynamiske grænse mellem virkelighed og fiktion – fakta og fantasi søger en form for alkymistisk forandring. Det er alkymiens sprog forstået i sin bredeste forstand, det inkluderer og inviterer dets publikum til selv at blive en del af de alkymistiske reaktioner.

KORT OM MICHAEL CHRISTOFFERSEN (f.1977)

Kunstnerisk direktør på galleriet Brigade i København. Medstifter af Brigades internationale residency program i Havanna, Cuba. Tidligere chefkurator på HEART – Herning Museum of Contemporary Art og galleridirektør i New York. Christoffersen har desuden arbejdet på forskellige institutioner i London herunder The Royal Academy of Arts. Christoffersen har en Master of Art fra Goldsmiths College i London med fokus på det 20. århundredes kunstteori.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12