Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

FCNN

19. maj 2020 12.00 - 13.30
Zoom ,

FCNN [Feminist Collective with No Name] er et åbent kunstnerfællesskab, som inkluderer kunstner Dina El Kaisy Friemuth og filminstruktør Anita Beikpour. Deres arbejde har rødder i aktivisme og spænder fra performance, video, tekst og workshops, ofte gennemført i tværdisciplinære samarbejder. FCNN er desuden en del af Art Hub Copenhagens Studio Program i 2020.

I anledning af CPH:DOX 2020, som i år arbejder med en overordnet tematik om samtidsaktivisme, vil FCNN ved dette arrangement tale om deres aktivistiske praksis og fremvise et af deres videoværker. I samtalen vil de desuden specifikt reflektere over krænkende og undertrykkende magtstrukturer i den danske filmbranche samt overordnet i de kunstneriske brancher.

~

Hvis du er interesseret i at deltage, så tilmeld dig venligst via info@arthubcopenhagen.dk

Der er max. 30 pladser, som gives efter først-til-mølle-princippet.

Samtalen vil være på dansk. Menuen er vegetarisk.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12