Menu
Francis Patrick Brady art hub free lunch series
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Francis Patrick Brady

13. oktober 2020 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Francis Patrick Brady skaber kunst, som ofte ligner udformningen af et spil. Ved denne Free Lunch Series vil Francis Patrick Brady præsentere sin kunstneriske praksis og de spil-tematikker og elementer af deltagelse, den indeholder. Men også hvordan 'deltagelse' er opfattet og modtaget på den nordiske kunstscene. Hvordan spillet, legen og fantasien anvendt i samtidens samfund,  og hvad pointen med leg og deltagelse er.

Ved Free Lunch-arrangementet vil der være en kort præsentation og en gennemspilning af kortspillet DOHL, efterfulgt af en samtale med kolleger og kuratorer.

Francis Patrick Brady er billedkunstner, bor og arbejder i Malmø, Sverige, København og London. Han er uddannet fra Kunsthögskolan i Malmø i 2007 og deltager lige nu i et residency ved Inter Arts Center i Malmø.

~

Der er et begrænset antal pladser på grund af Covid-19.

Samtalen foregår på engelsk, menuen er vegetarisk.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12