Menu
Detalje fra Jag snubblar på en jättestor tår, freskomaleri af Melanie Kitti, kurateret af SOL som en del af udstillingen 27DAGE i Art Hub på Halmtorvet 27. Foto: Malle Madsen.
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Melanie Kitti

22. februar 2022 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den. 22 februar byder Art Hub på endnu en Free Lunch, denne gang i selskab med kunstner Melanie Kitti. Samtalen under frokosten vil tage udgangspunkt i Melanie Kittis freskomaleri Jag snubblar på en jättestor tår kurateret af SOL. Værket indgår i udstillingen 27DAGE, der kan opleves på Art Hub i hele februar. (Yderligere informationer om udstillingen, åbningstider m.m.)

Melanie Kitti har inviteret konservator Sigrid Ninel Kledal og kurator Mai Dengsøe til at tage del i samtalen om det aktuelle freskoværk.

~

Hvis du ønsker at deltage i frokosten, skal du sende en mail til rsvp@arthubcopenhagen.dk seneste søndag den 20. februar.

Der er et begrænset antal pladser.

Samtalen er på dansk/norsk og der servers et vegetarisk måltid.

~

OM MELANIE KITTI

Melanie Kitti (SE) er billedkunstner, poet og kurator. Hun har studeret på Kunstakademiet i Oslo, Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og Forfatterskolen i København. Hun har været med til at starte galleriet Destiny’s i Oslo, hvilket hun stadig aktivt driver i fællesskab med tre andre kunstnere. I 2021 grundlagde hun Abhivyakti, et non-profit, tværfagligt magasin udelukkende med BIPOC bidragsydere. I 2022 debuterer hun på forlaget Gyldendal med bogen Halvt urne, halvt gral.

OM MAI DENGSØE

Mai Dengsøe har studeret kunsthistorie på Københavns Universitet og Humboldt i Berlin. Hun har arbejdet som kurator på Kunsthal44møen og nu på Rønnebæksholm. Sammen med billedkunstnerne Magnus Andersen og Louis Scherfig driver hun det kuratoriske researchkollektiv og udstillingssted Bizarro i København. Fra 2018-2020 var hun assistent for Ursula Reuter Christiansen og har senest forfattet den første monografi om billedkunstneren Poppies Mutate into Bats: a 60-years Expanse of Paintings. Dengsøe har desuden skrevet artikler i tidsskrifter som blandt andet Periskop og Ny Jord og til AWARE Archives of Women Artists, Research and Exhibitions.

OM SIGRID NINEL KLEDAL

Sigrid Ninel Kledal er uddannet Bac.scient.Cons/konservator med speciale inden for monumetalkunstkonservering ved Det Kongelig Akademi, Konservering (2013-2016). Hun har siden 2017 arbejdet som skulpturkonservator for Kunstkonserveringen Vest, men er pt på orlov for at færdiggøre sin kandidat, med speciale indenfor bevaring og konservering af vandkunst.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12