Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Michala Paludan

26. oktober 2021 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den 26. oktober byder vi på en helt særlig udgave af Free Lunch, hvor du kan møde kunstner Michala Paludan. Frokosten finder sted i udstillingen “Everything is Simple and Beautiful, and You are My Friend” på Thoravej 29, 2400 København NV.

Under frokosten vil samtalen blandt andet handle om Paludans nye værk “No Future (photos for toddlers)”, der i øjeblikket kan opleves i udstillingen på Thoravej 29. Vi kan blandt andet komme omkring emner så som hvad små børn egentligt vil have? Albert Renger-Patzsch, Børnenes Billedbog og hvordan en fremtid der ikke er baseret på figuren “barnet” vil se ud?

Bennye Düranc Austring, kunsulent, projektleder, forsker ved Center for Pædagogik i Roskilde og dedikeret morfar, og Johanne Løgstrup, kurator, underviser og skribent, vil også deltage i samtalen.

~

Det er gratis at deltage i Free Lunch, men det kræver tilmelding på rsvp@arthubcopenhagen.dk senest mandag den 25. oktober kl.12.

Der er et begrænset antal pladser.

Samtalen er på dansk og der serveres et vegetarisk måltid.

~

OM KUNSTNEREN

Michala Paludan er billedkunstner med base i København. I sin praksis undersøger Paludan, hvordan vores opfattelse af samfundet er konstrueret gennem interaktioner med fotografier, samlinger, udstillingsdesign og aktivisme. I tidligere værker, ofte i form af installationer, har Paludan arbejdet med spørgsmål om satire, arbejde, omsorg og reproduktion.

OM UDSTILLINGEN

“Everything is Simple and Beautiful, and You are My Friend” er kurateret af Institut Funder Bakke og er en del af gruppeudstillingen "Thoravej 29". Udstillingen kan ses torsdag-søndag kl. 13-18 indtil 31. Oktober.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12