Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Molly Haslund

22. september 2020 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Billedkunstner Molly Haslund er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2005 og arbejder med både performance, socialt design, objekter, kostumer, nye medier, tekst og musik. Via skiftende strategier undersøger hun, hvordan identitet og sociale hierarkier er intimt forbundne med og vedvarende forhandles via kropslig gestik, ritualer og iscenesættelsen af vores fysiske omgivelser.

Ved denne Free Lunch Series vil Haslund præsentere en række værker fra 2019 og 2020, som alle på forskellig vis anvender eller tager afsæt i det offentlige rum. Samtalen vil fokusere på det performative i værkerne og på det kontroltab, der opstår i forhold til kontekst og publikum. Og så vil hun tale om, hvordan værkerne dokumenteres, og hvordan de bringes ind i kunstinstitutionen.

Samtalepartnere er: Tijana Mišković, ph.d.-studerende ved SMK og Københavns Universitet, og Marie Dufresne, leder af Kunsthal 6100.

Et af værkerne, som Haslund vil præsentere, er videoværket “Hello Do You Have a Mask?”, 2019 (55 min.).

~

Begrænset antal pladser, som gives efter først-til-mølle-princippet.

Samtalen foregår på dansk, menuen er vegetarisk.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12