Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Containerakademiet :

Margarida Waco: Intervals, Rehearsals

5. juni 2024 17.00 - 19.00
Containerakademiet Oceanvej 1, Nordhavn 2150

Den 5. juni kommer arkitekt og forsker Margarida Waco til Containerakademiet – et nyt atelierfællesskab og lejlighedsvis platform for offentlige kunstrelaterede arrangementer i Nordhavn, København – for at præsentere en intervention med titlen Intervals, Rehearals.

~

OM EVENTSERIE
Kunstnerne på Containerakademiet i Nordhavnen inviterer offentligheden til at deltage i en række events, baseret på spørgsmål og samtale, der udspringer af samtidens kunstneriske praksis og dens vilkår. I 2024 arrangeres eventserien af ​​Vibe Overgaard og Philipp Moritz Karweick, som har sammensat et mangfoldigt program, der omhandler emner lige fra byudvikling til keramikkens arkæologi. Serien lægger op til både foredrag, workshops, præsentation af kunstværker, fremvisninger, sociale arrangementer med mad og drikke og meget mere.

Programmet har til formål at styrke den faglige og sociale samtale blandt kunstnere med en åben invitation til en bredere offentlighed om at deltage. Event-serien er støttet af AHC.

~

Margarida Waco: Intervals, Rehearsals
Onsdag den 5. juni, 17.00-19.00

Containerakademiet, Oceanvej 1, 2150 Nordhavn

Bemærk venligst, at arrangementet vil foregå på engelsk.

Deltagelse i arrangementet er gratis.

~

OM MARGARIDA WACO
Margarida Waco (Cabinda/Danmark) er en arkitekt, hvis praksis mobiliserer arkitektur, økologi og politik gennem design, forskning og pædagogik. Hun har en kandidatgrad i arkitektur fra Det Kongelige Danske Akademi suppleret med studier i bæredygtig udvikling fra Sciences Po Paris og journalistik fra Roskilde Universitet. Hun er blandt andet Associate Lektor og MA Studio Lead ved Royal College of Art (UK) og redaktionel rådgiver for The Funambulist, hvor hun for nylig fungerede som Head of Strategic Outreach og Contributing Editor. Hendes arbejde er blevet præsenteret internationalt, herunder på den 18. Venedigs arkitekturbiennale (2023), Architekturmuseum der TUM (2023), Palais de Tokyo (2022), Malmø Kunstmuseum (2022), Nyansapo Afrofeminist Festival (2022) og Chicago Architecture Biennial (2019). Hun er medforfatter af Informal Horizons - Urban Development in East Africa (2019), medredaktør af The Funambulist Issue 32 Pan-Africanism (2020) og medredaktør af Homeplace – A Love Letter (2023). Hendes forskning undersøger dialektikken mellem stof, rum og race gennem udvindingskapitalismens virkemåde.

Billede: Charlotte Malterre-Barthes: Scales of Extraction.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12