Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Partnerships :

Netværk for dimittender IV

25. november 2021 16.00 - 19.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Billedkunstnernes Forbund har sammen med Art Hub Copenhagen, Statens Værksteder for Kunst og Aarhus Billedkunstcenter etableret et nyt netværk, der skal styrke dimittenders muligheder for at få et velfungerende arbejdsliv som kunstner efter endt uddannelse.

Fjerde og sidste netværksmøde for dimittender finder sted hos Art Hub Copenhagen den 25. november, og her er dagens tema kommunikation og synlighed. Hvorfor er det vigtigt at have fokus på kommunikation og formidling af sin praksis? Hvordan griber andre kunstnere det an? Og hvad er centralt at have øje for, når en kurator eller gallerist researcher på kunstnere? Det er nogle af de spørgsmål, vi kommer omkring denne dag. Der vil være oplæg med Jeannette Ehlers, Simon Rasmussen (CCC) og Anne Riber. Vi får leveret en vegetarisk gryderet fra Spisehuset, og Jacob Fabricius og Marie Braad Larsen modererer arrangementet.

~

Tilmelding: via email på kmfp@bkf.dk senest d. 8. november 2021.

Egenbetaling: 100 kr. for alle fire møder og 50 kr. per møde.

Hvem kan deltage: Netværket er for dig, der er dimitteret fra at kunstakademi enten fra udlandet eller fra Danmark inden for de seneste fem år og som ønsker at få mere viden og erfaringsudveksle om, hvordan man kan etablere sig som billedkunstner efter dimission. Netværksmøderne vil også være et mødested til at skabe nye kontakter og forbindelser undervejs.

Der er plads til 30 personer i netværket og det er muligt at deltage i enkelte af møderne. Men vi vægter de tilmeldinger højest, hvor ansøgere har mulighed for at deltage i alle møderne.

Hvad er formatet: Møderne varer typisk 2-3 timer. Der vil være et par oplæg á ca. 30 minutter hver, mulighed for sparring i fællesskab og vi afslutter hver gang med fællesspisning. Møderne vil desuden være mulige at følge via zoom, dog primært med mulighed for at lytte med.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12