Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Art Hub Residency :

Performance & samtale : Bartek Arobal Kociemba : Rehearsals of Belonging

20. juni 2024 19.00 - 21.30
Containerakademiet Oceanvej 1, Nordhavn 2150

Vi er glade for at invitere til performance og samtale med ​​AHC artist-in-residence Bartek Arobal Kociemba med live sound scaping af musiker og komponist Stefan Węgłowski d. 20. juni kl. 19.00-21.30 på Containerakademiet.

Fra en træstruktur svajer stykker af tekstil med tegnede motiver. Motiverne på overfladerne er skabt af gentagne rytmiske afbildninger af ukrudt og andre "omrejsende planter", der har fundet et nyt hjem uden for deres oprindelsessted. Strukturen, designet af arkitekt og designer Mikkel Nielsen, udforsker følelsen af at være inde og ude, og guider publikums rute inde i installationen. At rejse sammen i synkronisering og mod strømmen, som et individ fortabt i en menneskemængde og et spontant forenet multivæsen. Alt på samme tid, det ene fører til det andet.

Forestillingen vil foregå i og omkring installationen som et grupperitual, en guidet bevægelse, der sigter mod at opløse publikum i værket og dermed udforske følelsen af ​​tilhørsforhold og samhørighed yderligere.

Forestillingen bliver efterfulgt af en samtale med Bartek Arobal Kociemba der vil uddybe nogle af de materielle og konceptuelle overvejelser i installationen og performancen.

PROGRAM
19.00: Velkomst og introduktion
19.15: Performance
20.00: Samtale
20.30: Live electronics og drinks
21.30: Tak for i dag

~

29. juni kl. 19.00-21.30, Containerakademiet, 2150 Nordhavn.

Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver, at du booker en billet gennem Billetto.

Bemærk venligst, at arrangementet er på engelsk.

~

BARTEK AROBAL KOCIEMBA
Bartek Arobal Kociemba er København-baseret polsk billedkunstner, spirituel lærer og medstifter af det kunstnerdrevne VLP Gallery. Han studerede statskundskab og filosofi, og er autodidakt billedkunstner. Arobal Kociemba arbejder med tegning, mixed media, installation, performance og ritualer. Han er mentee af kurator Aneta Szyłak. Han har senest udstillet på MOMA Warszawa og Supermarket Art Fair.

I sit arbejde søger han en fælles rod for botaniske, dyriske og sensuelle motiver af otherness ud fra perspektivet af en fordrevet migrant og en mediterende søgende, hvor det synlige og usynlige er ligeværdigt. Hans initiativer, herunder Queer Meditations, støttet af LGBT+ Danmark, viser åndelig og kommunal virkning. På VLP Gallery dyrker han forskellige dialoger, forener skabere fra forskellige baggrunde, genvinder og omdefinerer det gamle ordsprog "At leve på polsk" til et manifest af gensidig støtte, der rækker ud over privilegier.

STEFAN WEGLOWSKI
Stefan Węgłowski er komponist, producer og live performer. Han dimitterede fra F. Nowowiejski Academy of Music i Bydgoszcz i 2011-klassen klassisk guitar. Węgłowski forelæser på Kunstakademiet i Warszawa ved Fakultetet for Mediekunst. Siden 2022 har han ledet Studio of Sound Engineering and Editing. I øjeblikket er han også doktorand ved 3D2 og Virtual Events Studio.

Hans arbejde omfatter hovedsageligt kompositioner for små ensembler og soloinstrumenter. I sine værker bruger han minimalistiske og spektrale teknikker, der kombinerer dem med det bredere område af elektronisk musik, såsom prøveudtagning, feltregistrering, granural syntese og rumlig design. Han svinger mellem genrer som ambient, noize, drone og eksperimenterende musik. I sit arbejde søger han forbindelser mellem klang, lydintensitet og bearbejdning heraf gennem nye teknologier og handlinger i rummet.

MIKKEL NIELSEN
Mikkel Nielsen er en dansk arkitekt, der er uddannet fra Danmarks Arkitektskole ved Kunstakademiet i 2011. Han har praktiseret arkitektur professionelt i Danmark, Japan, Norge og Polen. Hans portefølje spænder over en bred vifte af projekter, herunder bolig- og kontorbygninger, industrifaciliteter, infrastruktur og byplanlægning.

Mikkel Nielsen har udviklet en karakteristisk stil, der forener digitale teknikker med organiske elementer, ved at anvende nye produktionsmetoder for at opnå både æstetisk ekspertise og bæredygtighed. Hans seneste design er blevet fremvist ved prestigefyldte begivenheder som Biennalen for Kunsthåndværk og Design på Copenhagen Contemporary og Salone del Mobile i Milano. En af hans mest anerkendte kreationer, en tre meter høj installation med titlen Soft Structure, er i øjeblikket udstillet på Designmuseet Danmark som omdrejningspunktet i udstillingen Future is Present.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12