Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Art Hub Residency :

Præsentation & samtale : Nanna Starck

27. juni 2024 17.00 - 19.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Kom med når AHC resident, Nanna Starck i samtale med forfattere Ida Marie Hede og Kamilla Hega Holst, dykker ned i det groteske, grænseoverskridende og tabuiserede som et greb i den kunstneriske fortælling. Samtalen modereres af kunstkritiker og kurator, Louise Steiwer.

Med afsæt i Nanna Starcks kunstneriske praksis og fascination af det abjekte, vil samtalen dreje sig om den groteske krop, og hvorfor det ekstreme er så fascinerende. Starcks praksis er centreret omkring skulpturen og relieffet, med fokus på den skulpturelle krop som et politisk værktøj. Hun benytter grænsebrydende scenarier til at adressere emner som fremmedgørelse af kroppen i samfundet, feminisme og kropspositivitet.

~

Torsdag d. 27 juni kl. 17.00-19.00

AHC, Halmtorvet 27, 1700 København V

Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver, at du booker en billet gennem Billetto.

Vær opmærksom på, at samtalen foregår på dansk.

~

IDA MARIE HEDE
Ida Marie Hede er en dansk forfatter, dramatiker, kritiker og underviser. Hun har skrevet otte bøger og talrige dramatiske værker. Hendes praksis involverer mange kunstneriske samarbejder og udgivelser med bl.a. Cisser Mæhl, Niels Erling, Ursula Nistrup, Marie Kølbæk Iversen, Amalie Smith, Recoil Performance Group og CORPUS danseensemble. Hun har desuden skrevet kunstkritik for Dagbladet Information og Frieze. Hede har modtaget Statens Kunstråds treårige arbejdslegat; hendes bøger er oversat til bl.a. tysk, engelsk og svensk, og hendes seneste roman Suget eller Vasker du vores fuckfingre med dine tårer blev i 2021 nomineret til Montanaprisen og Politikens Litteraturpris.

KAMILLA HEGA HOLST
Kamilla Hega Holst skriver originale og skæve romaner om mennesker, som afviger fra normen og har et anderledes begær. Senest i romanen ”386” (2023) om Mai, hvis ADHD-diagnose giver hende en indre, vibrerende uro, der styrker hendes selvfølelse, men samtidig truer med at ødelægge det pæne hjem, hun kæmper for at bygge op. Kamilla Hega Holsts bøger udfordrer læserens forestilling om, hvad der er smukt og normalt ved at give stemme og krop til de karakterer, som afviger.

LOUISE STEIWER
Louise Steiwer er kritiker og skribent på tidsskriftet Kunstkritikk, freelancekurator og en del af det selvorganiserede udstillingssted OK Corral.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12