Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Ragnhild May

3. marts 2020 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Ragnhild May er en dansk billedkunstner, baseret i København. Hun arbejder i feltet mellem billedkunst og musik og kombinerer installation, skulptur og performance i sine værker. Hun har udstillet både nationalt og internationalt, blandt andet på the Issue Project Room (US), SuperDeluxe (JP), De Raum (DE), CafeOTO (GB), Statens Museum for Kunst, Museet for Samtidskunst og Overgaden – Institut for Samtidskunst.

Ved dette event vil May præsentere sit igangværende projekt og diskutere sine ideer med en række inviterede gæster, der har en baggrund i henholdsvis musik- og billedkunstfeltet.

Samtalepartnere, særligt inviteret af kunstneren, er: Matthias Borello, Line Møller Lauritsen, Louise Haugaard, Jeppe Just, og James Black.

~

Hvis du ønsker at deltage, tilmeld dig venligst til info@arthubcopenhagen.dk

Der er max 20 pladser, som gives efter først-til-mølle-princippet.

Samtalen foregår på engelsk og menuen er vegetarisk.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12