Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

28

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

17

18

19

20

24

25

26

27

29

31

01

02

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

Studio Program

Talk: FCNN [Feminist Collective With No Name] & Neda Sanai

24. september 2020, 19:00–21:00, Halmtorvet 27, 1700 Copenhagen V

1 / 2

D.N.A., Dina El Kaisy Friemuth, Neda Sanai & Anita Beikpour. Foto: Diara Sow

2 / 2

D.N.A.: Hydrocausules.love, 2020

I foråret 2020 var FCNN i residency hos Art Hub, og efter en sommer i Berlin vender de nu tilbage til København og til Art Hub for at fortælle om deres værk, Hydrocapsules.love, som bliver vist på dette års Berlin Biennale.

Hydrocapsules.love er skabt i samarbejde med musikproducer Neda Sanai, under kollektivet D.N.A., og delvist udviklet og produceret i løbet af residencyopholdet hos Art Hub. Torsdag den 24. september gæster alle tre kunstnere Art Hub til en artist talk, hvor de præsenterer projektet og inviterer til samtale og debat om en række af de spørgsmål, som værket fremsætter. Alt sammen i samtale med kritiker, kurator og moderator Mathias Kryger.

Hydrocapsules.love er et kollaborativt og økofeministisk værk, som folder sig ud både online og fysisk på den 11. Berlin Biennale for Contemporary Art. I FCNN’s kollektive ånd bidrager en række internationale kunstnere til projektet.

I et forsøg på at organisere sig, tage ejerskab og skabe fælles agens tilbyder projektet et udvekslende rum for disse kunstnerstemmer og anvender på den måde ’det kollektive’ som en feministisk strategi i modstanden mod den enlige, autonome kunstnertype.

Over tid vil Hydrocapsules.love komme til at rumme alt fra reading cyphers (læsecirkler online), nye sæsoner med nye kunstnere og nye værker af D.N.A. heriblandt T-shirts og zines.

~

Bemærk venligst, at samtalen foregår på engelsk og modereres af kurator, kunstkritiker ved Dagbladet Politiken, kunstner, popsanger og tv-vært, Mathias Kryger.

Efter talken serveres varm suppe. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via Billetto. På grund af Covid-19 er kun et begrænset antal billetter tilgængelige.

OM FCNN

FCNN [Feminist Collective with No Name] er et åbent kunstnerfællesskab, som på nuværende tidspunkt inkluderer billedkunstner Dina El Kaisy Friemuth og filminstruktør Anita Beikpour. Deres arbejde har rødder i aktivisme og spænder fra performance, video, tekst og workshops, ofte gennemført i tværdisciplinære samarbejder.

Siden FCNN blev stiftet i 2016 har de lanceret en række forskellige initiativer for at skabe fælles støtte og udvikle alliancer mellem kunstnere i Danmark og i udlandet. FCNN har blandt andet anvendt tv-nyhedsformatet som en måde at forandre traditionelle opfattelser og forestillinger af, hvem der taler, og hvem der bliver hørt. De har blandt andet sat fokus på kritik af hvide institutioner, gentrificering, seksuelle overgreb og racisme på den danske kunstscene samt aktivistisk samfundsbaseret modstand. Flere medlemmer af FCNN har desuden været involveret i udviklingen af The Union – Cultural Workers’ Union for Bipocs in Denmark.

OM STUDIO PROGRAM

Studio Program er Art Hubs halvårlige, internationale residency for spirende, professionelle billedkunstnere. Programmet faciliteter udvalgte kunstneres research og produktion af nye værker i partnerskab med Statens Værksteder for Kunst og tilbyder et acceleratorforløb, der både søger at udvikle den enkeltes internationale netværk og understøtte tværfaglige udvekslinger og relevant kunstnerisk udvikling.

Art Hub : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12