Menu
Jacob Remin
Tilbage til kalenderoversigten

Workshop :

Jacob Remin & David Gauthier: Unearthing sounds of the underground

31. august 2021 14.00 - 18.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den 31. august inviterer Art Hub sammen med kunstnerne Jacob Remin og David Gauthier til et værksted. Under titlen "Unearthing sounds of the underground" præsenteres en kunstnerisk udforskning, hvor kunstnerne sammen med deltagerne undersøger, hvordan vi kan lære at lytte til jorden og fin-tune vores perception til at opfange undergrundens stemmer.

Remin og Gauthier tager deltagerne i workshoppen på en tur til udvalgte steder i og omkring Kødbyen i København. På turen indsamles materiale, som bringes med tilbage til Art Hub, hvor deltagerne gennem ”machine aided expanded listening” vil forsøge at finde ind til stemmerne i det indsamlede materiale.

I workshoppen stiller vi spørgsmålene: Hvordan kan vi høre undergrundens stemmer? Hvilken type ører kræver disse stemmer? Mere bredt spørger vi, hvordan vi kan genfinde ældgamle begreber om lytning, der er blevet afvist af moderne videnskab, uden at blive indkapslet af dem? Eller med filosoffen Isabelle Stengers ord: “Hvordan kan vi generobre måden at indramme fænomener, objekter og betydninger på, som igennem århundreder er blevet betvivlet af videnskaben?” (fra “Reclaiming Animism”, 2012).

~

Vær opmærksom på, at workshoppen foregår på engelsk.

PROGRAM

14:00-14:30 Velkomst og samling

14:30-16:00 Field Trip: Grænseopløste landskaber

16:00-17:30 Lydmeditationer med ikke-lineære diskussioner

17:30-18:00 Dekompression og mad.

OM ART HUBS VÆRKSTEDER

I Art Hubs værksteder inviteres en billedkunstner eller en kunstnergruppe til at udvikle og afvikle en offentlig workshop, der giver deltagere mulighed for at stifte et levet og kropsligt bekendtskab med kunstnerens metodik og arbejdsproces. Alt sammen for at udforske og på fænomenologisk vis tydeliggøre, hvor mangfoldigt og forskelligt samtidskunstnere arbejder i dag. Et Værksted kan enten finde sted i Art Hubs lokaler, i kunstnerens atelier, i byen, i skoven, ved stranden eller et helt sjette sted.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12