Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Why Words Now :

Beth Collar

8. juni 2021 18.00 - 20.00
Det Kgl. Danske Kunstakademi Nyhavn 2, 1051 Copenhagen

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som udspringer af ønsket om at introducere det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere.

I partnerskab med Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi inviterer Art Hub internationale kunstnere, kritikere, kuratorer og kunsthistorikere til byen, som alle på forskellig vis vil besvare spørgsmålet om, hvad sprogets rolle er og kan være i billedkunstens rum.

Tirsdag den 8. juni afholder vi syvende event i serien, og hertil har vi inviteret kunstner Beth Collar, der vil performe en ny version af en løbende sammenkoblet og overlappende serie af performances med titlen ”upset tummy thinking”.

Beth Collar (UK) bor og arbejder i Berlin. Collars soloudstilling Basher Dowsing, en skulpturel installation, kan i øjeblikket ses på von ammon co i Washington DC. Collar producerede for nylig en podcast-episode til Pogo Bar på KW i Berlin og var i 2020 i residency på British School i Rom.

~

Eventet finder sted på Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via info@arthubcopenhagen.dk

På grund af Covid-19 tilbydes kun et begrænset antal pladser, og du skal medbringe et godkendt coronapas. Mundbind og håndsprit er tilgængeligt.

Eventet er på engelsk.

Why Words Now er kurateret af Simon Dybbroe Møller, billedkunstner og professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Helga Just Christoffersen, kurator og ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12