Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Why Words Now :

Calla Henkel & Max Pitegoff

30. november 2021 18.00 - 20.00
Det Kgl. Danske Kunstakademi Nyhavn 2, 1051 Copenhagen

Art Hub og Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi er glade for at præsentere WHY WORDS NOW – formatet, der udfordrer og undersøger den paradoksale overflod af ord i billedkunstens rum.

Til denne udgave af Why Words Now byder vi kunstnerne Calla Henkel og Max Pitegoff velkommen.

Everyone is someone and no one while they are here. That's the point. Josef is a writer but since he does not write these days, it’s more accurate that he is, in fact, a bartender. He would fight you on that.

Calla Henkel og Max Pitegoff viser deres "i process" tv- serie "Paradise" og taler om fiktioner og alternativer til disse inden for kunstnerdrevne strukturer, der afspejler både performance, arbejde, sprog og sammenbrud.

~

Calla Henkel, født 1988 i Minneapolis og Max Pitegoff, født 1987 i Boston, bor og arbejder i Berlin. I deres praksis undersøger Henkel og Pitegoff sammenhænge i skiftende offentlige og private rum, scener og personlige/politiske alliancer. Sammen har de drevet en stribe af barer og teatre,

hvor de har iscenesat mere end 40 kollaborative teaterforestillinger, inklusiv forestillinger på New Theatre, Berlin, som de åbnede i 2013, og en række produktioner på Grüner Salon på Volksbühne, Berlins ikoniske teater. Deres seneste projekt hedder ”TV” – en bar, der uden for åbningstid fungerer som et filmstudie, hvor Henkel og Pitegoff optager en sitcom med titlen ”Paradise”.

~

Eventet finder sted på Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via info@arthubcopenhagen.dk

Eventet er på engelsk.

Why Words Now er kurateret af Simon Dybbroe Møller, billedkunstner og professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Helga Just Christoffersen, kurator og ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet.

Why Words Now er støttet af Statens Kunstfond.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12