Menu
Lutz Bacher, The Silence of the Whale, 2016. Courtesy: Galerie Buchholz, Berlin/Cologne/New York
Tilbage til kalenderoversigten

Why Words Now :

Kirsty Bell

4. marts 2020 18.00 - 20.00
Det Kgl. Danske Kunstakademi Nyhavn 2, 1051 Copenhagen

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som udspringer af ønsket om at introducere det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere.

I partnerskab med Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi inviterer Art Hub internationale kunstnere, kritikere, kuratorer og kunsthistorikere til byen, som alle på forskellig vis vil besvare spørgsmålet om, hvad sprogets rolle er og kan være i billedkunstens rum.

Tirsdag den 4. marts afholder vi første event i serien, og hertil har vi inviteret kritiker Kirsty Bell. Hendes forelæsning med titlen Visions and Intermediaries: Language and the Material Imagination kaster et blik på sproget som en formidler mellem oplevelse og fantasi og diskuterer et aktuelt projekt, hvori hun bruger sprog til at begribe et problem, der bevæger sig ud over kunsten som emne.

Forelæsningen er på engelsk.

Tilmeld dig via tilmelding@arthubcopenhagen.dk

OM KIRSTY BELL

Kirsty Bell er forfatter og kritiker, bosiddende i Berlin. Hun er bidragende redaktør ved frieze magazine, skriver fast for en række kunstpulikationer og har desuden publiceret en række katalog-essays. Aktuelt skriver hun på en bog, der handler om krydsfeltet mellem historie og bybillede, og som fortæller en historie om Berlin, set fra sit eget perspektiv; det hus, hun bor i. Kirsty Bell har desuden undervist på en række europæiske institutioner og har været gæstevejleder ved Rijksakademie i Amsterdam siden 2015.

OM WHY WORDS NOW

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som udspringer af ønsket om at introducere det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere. I en undersøgelse af de mange ord, som omgiver kunsten, bringer Art Hub i partnerskab med Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi internationale kunstnere, kritikere, kuratorer og kunsthistorikere til byen, som alle på forskellig vis vil besvare spørgsmålet om, hvad sprogets rolle er og kan være i billedkunstens rum. Why Words Now er kurateret af Simon Dybbroe Møller, billedkunstner og professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Helga Just Christoffersen, kurator og ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet.

Why Words Now er generøst støttet af Statens Kunstfond.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12