Menu

The Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action

Art Hub er del af det skotsk-nordiske samarbejde NAARCA, der har til formål at skabe langsigtede samarbejder om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse med fokus på klimaindsatsen.

The Saari Residence, maintained by Kone Foundation (photography, Otto-Ville Väätäinen, courtesy Saari Residence)

Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action, NAARCA, er udviklet og ledet af Cove Park (Skotland) og Saari Residence (Finland). Projektet har til formål at bygge et langsigtet samarbejde mellem Skotland og de nordiske lande omkring de for vor tid mest presserende globale spørgsmål. Samarbejdet er baseret på de geologiske, klimatologiske, historiske og sproglige ligheder, der forener regionerne, og er udgangspunktet for et permanent, ekspansivt og holistisk netværk af radikalt samarbejde.

Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action forener Cove Park (Skotland) og Saari Residence (Finland), Artica Svalbard (Norge), Art Hub Copenhagen (Danmark), Baltic Art Center (Sverige), og Skaftfell – Center for Visual Art (Island) i et samarbejde om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse omkring klimaindsatsen. Alliancen samles første gang 1.-3. november 2021 i Cove Park. Dette møde vil skabe grundlaget for de fremtidige samarbejder, projekter, kommissioner, residencies og arrangementer. Mere information følger.

NAARCA’s indledende 3-års program har modtaget generøs støtte fra Kone Foundation and Nordic Culture Fund.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12