Menu

NAARCA

Art Hub Copenhagen (AHC) er del af det skotsk-nordiske samarbejde NAARCA, der vil skabe langsigtede samarbejder om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse med fokus på klimaindsatsen.

Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action, NAARCA, er udviklet og ledet af Cove Park (Skotland) og Saari Residence (Finland). Projektet har til formål at bygge et langsigtet samarbejde mellem Skotland og de nordiske lande omkring de for vor tid mest presserende globale spørgsmål. Samarbejdet er baseret på de geologiske, klimatologiske, historiske og sproglige ligheder, der forener regionerne, og er udgangspunktet for et permanent, ekspansivt og holistisk netværk af radikalt samarbejde.

Nordic Alliance of Artists’ Residencies on Climate Action forener Cove Park (Skotland) og Saari Residence (Finland), Artica Svalbard (Norge), Art Hub Copenhagen (Danmark), NARCAQ (Grønland), Baltic Art Center (Sverige), og Skaftfell – Center for Visual Art (Island) i et samarbejde om forskning, institutionelle forandringer og offentlig uddannelse omkring klimaindsatsen. Alliancen samledes første gang 1.-3. november 2021 i Cove Park. Dette møde skabte grundlaget for de fremtidige samarbejder, projekter, kommissioner, residencies og arrangementer.

NAARCA’s indledende 3-års program har modtaget generøs støtte fra Kone Foundation and Nordic Culture Fund.

Læs mere om samarbejdet her.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12