Menu

AHC søger kommunikationsmedarbejder med fokus på visuel kommunikation

Kommunikation og formidling er en vægtig del af AHC’s arbejde. Derfor søger vi en kommunikationsmedarbejder, som kan assistere vores kommunikationsansvarlige 20 timer om ugen.

Art Hub Copenhagen (AHC) på Halmtorvet 27. Foto: Rine Rodin

Kunne du tænke dig at udfolde dine evner inden for visuel kommunikation, webredaktion og samtidig være i tæt kontakt med samtidskunstmiljøet i Danmark og internationalt? Har du professionel erfaring med SoMe, kan udarbejde visuelt materiale og er du dygtig til tekstarbejde, korrekturlæsning og har interesse og indsigt i samtidskunst? Så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder.

Art Hub Copenhagen (AHC) er en lille organisation, der understøtter og fremmer kunstnere både i et dansk og internationalt perspektiv. Det gør vi på mange måder, blandt andet via residencies for kunstnere, arrangementer, udstillinger, publikationer og anden formidling.

Netop kommunikation og formidling er en vægtig del af AHC’s arbejde. Derfor søger vi en kommunikationsmedarbejder, som kan assistere vores kommunikationsansvarlige 20 timer om ugen.

Som kommunikationsmedarbejder skal du varetage følgende opgaver:

 1. Tekstproduktion og redigering
 2. Løbende webredaktion af arthubcopenhagen.net
 3. Produktion af visuelt materiale til SoMe (Instagram, Facebook, LinkedIn) herunder tekstbearbejdning, opfølgning og monitorering
 4. Udarbejdelse og opsætning af nyhedsbreve og pressemeddelelser
 5. Ansvar for planlægning og opfølgning på oversættelser
 6. Annoncering, online og analogt
 7. Monitorering og udtagning af statistik via Google Analytics
 8. Evt. mindre fotoopgaver i forbindelse med arrangementer m.m.
 9. Være ajourført med vores forskellige kommunikationsplatformes potentiale og gerne være nysgerrig på udvikling af nyt materiale og tilstedeværelse på andre platforme.

For at løse opgaverne bedst muligt forventer vi, at du har:

 • Erfaring med og glæde ved tekstarbejde
 • Erfaring CMS (gerne WordPress)
 • Erfaring med InDesign og også gerne PhotoShop og Adobe Premium Pro
 • Erfaring med varetagelse af SoMe-kanaler
 • Erfaring med tekstarbejde og korrekturlæsning
 • Kendskab til Google Analytics og/eller Google Tag Manager vil være et plus.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø i et lille team, hvor der er højt til loftet og let til grin. Strukturen er forholdsvis flad, og alle giver en hånd med, når der er travlt. Arbejdsopgaverne er alsidige og kan ud over de opgaver, der er beskrevet her, også være praktisk hjælp i forbindelse med arrangementer m.m.

Som en del af AHC vil du løbende komme i kontakt med kunstnere, kuratorer, skribenter, gallerister og andre fra kunstverdenen i både Danmark og internationalt. Arbejdet foregår lige dele på dansk og på engelsk.

Stillingen er på 20 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er Halmtorvet 27, København V.

En motiveret ansøgning og CV sendes til ansogning@arthubcopenhagen.dk senest den 5. december kl. 12.00. Skriv “Kommunikationsmedarbejder” i emnefeltet. Vi afholder samtaler umiddelbart derefter.

Ansættelse per 6. januar 2024.

I AHC værdsætter vi diversitet højt. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, etnicitet, seksuel orientering og identitet at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlige Stine Nørgaard Lykkebo på snl@arthubcopenhagen.dk / 29 84 19 46.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12