Menu
FREE BEER written in different colors
Tilbage til kalenderoversigten

AHC x Performa New York 2023 : SUPERFLEX : Free Beer

1. november 2023 - 19. november 2023 12.00 - 20.00
Performa 2023 Hub 408-412 Broadway (at Canal Street), NY 10013 New York City

Til Performa 2023 vil SUPERFLEX fremstille nye versioner af deres Free Beer til skue for alle.

Til Performas åbningsaften onsdag den 1. november har AHC organiseret, at SUPERFLEX’ øl-værk FREE BEER vil blive serveret til gallamiddagen og i baren til den efterfølgende fest. ”FREE” i titlen henviser dog ikke til, at den er gratis, men at opskriften, navnetræk og etiketter igennem en ’open source ’-teknologi er stillet til rådighed for alle og enhver for at sætte spørgsmålstegn ved den systemiske idé om ophavsret. Øllen er brygget af det lokale bryggeri Evil Twin og sælges under hele Performa-perioden.

Om Performa:

Performa New York er en af verdens førende biennaler inden for performancekunst, grundlagt af den internationalt anerkendte kunsthistoriker RoseLee Goldberg i 2003. I år har Art Hub Copenhagen indgået et spændende samarbejde med biennalen og har inviteret otte kunstnere fra både Danmark og udland til at indgå i det tre uger lange performanceprogram i november.

Om SUPERFLEX:

SUPERFLEX blev grundlagt i 1993 af Jakob Fenger, Bjørnstjerne Christiansen og Rasmus Rosengren Nielsen. Tænkt som et udvidet kollektiv har SUPERFLEX konsekvent arbejdet med en bred vifte af samarbejdspartnere, fra gartnere til ingeniører til publikumsmedlemmer. Arbejdet med alternative modeller for skabelsen af social og økonomisk organisation har taget form som energisystemer, drikkevarer, skulpturer, kopier, hypnosesessioner, infrastruktur, malerier, planteskoler, kontrakter og offentlige rum. SUPERFLEX har arbejdet i og uden for udstillingsrummets fysiske placering. Siden deres prisvindende Superkilen åbnede i 2011, har SUPERFLEX været involveret i større offentlige rumprojekter. Disse projekter involverer ofte deltagelse, input fra lokalsamfund, specialister og børn. SUPERFLEX har desuden udviklet en ny form for urbanisme, der inkluderer planters og dyrs perspektiver, med det formål at bevæge samfundet i retning af at leve mellem arter. For SUPERFLEX kan den bedste idé komme fra en fisk.

Læs mere om arrangementet på Performas hjemmeside her:

https://performa2023.org/free-beer/

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12