Menu
People in monster costumes on the street Nicolás García Fernandez: Chollywood, still fra film.
Tilbage til kalenderoversigten

Art Hub Film Club :

Javier Tapia : Chollywood af Nicolás García Fernandez

25. oktober 2023 - 10. oktober 2023 19.00 - 21.00
Vester Vov Vov Absalonsgade 5, 1658 København V

I efteråret er Art Hub Film Club tilbage i samarbejde med Vester Vov Vov. Til denne fjerde sæson har vi inviteret tidligere resident Javier Tapia og hans kolleger til at være vært og kuratere et udvalgt program af eksperimentelle dokumentarfilm, der har landskabet og naturen i Nordamerika, Mellemamerika og Sydamerika som hovedperson.

De udvalgte film fokuserer på komplekse økologiske landskaber og menneskeskabte ændringer, spektakulære kulturelle fænomener og geopolitiske dilemmaer.

Anden film i serien er Chollywood af Nicolás García Fernandez. Læs mere nedenfor.

~

Deltagelse i visningen er gratis, men det er nødvendigt at reservere en plads på forhånd.

Book din plads her.

~

Om Chollywood af Nicolás García Fernandez:

Hvert år i juli rejser tusindvis af mennesker til Pampa del Tamarugal, et nationalt naturreservat midt i Atacama-ørkenen i Chile, for at deltage i festivalen La Tirana og for at ære Virgin del Carmen. La Tirana er den største geografisk lokaliserede religiøse festivitas i Chile og tiltrækker mellem 200.000 og 250.000 besøgende i løbet af en uges fejring. Ud over de religiøse elementer er festivalen et sted for overtro, synkretisme og global kultur og bliver en surrealistisk oplevelse, hvor festivaldeltagere klæder sig ud som dansende djævle, isbjørne, berømte Disney-karakterer og andre popkulturelle fænomener. Sammen drager de på pilgrimsrejse for at bede om magiske tjenester fra Jomfruen af La Tirana. Festivaldeltagerne danner grundlaget for Chollywood, en dokumentar af Nicolás García Fernandez, der dykker ned i den betagende verden af de latinamerikanske festivaler. Filmen fletter kunstfærdigt forskellige audiovisuelle elementer sammen og bevæger sig væk fra traditionelle etnografiske fremstillinger for at invitere seerne ind i en unik fejring, der kun findes i den nordlige del af Chile.

~

MERE INFO

Chollywood / Nicolás García Fernandez

Genre: Dokumentar

Varighed: 55 minutter

Engelske undertekster

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12