Menu
Kristoffer Raasted. Photo: Jimmy Simpson.
Tilbage til kalenderoversigten

BAR x :

Special Edition : Kristoffer Raasted

18. november 2021 17.00 - 19.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Torsdag den 18. november er kunstner Kristoffer Raasted vært for BAR x – Special Edition på Art Hub, hvor han lancerer sin podcastserie New Connections: Queering the Radio Voice.

Serien består af i alt 10 afsnit, der er redigerede versioner af de live-streamede radioprogrammer, med samme titel, der kunne høres henover over fire torsdage i foråret 2021. Radioprogrammerne indgik som en del af Art Hubs Testing Ground program og er også en del af Kristoffer Raasteds p.hd.-projekt.

Til BAR x vil Kristoffer Raasted i samtale med direktør for Art Hub, Lars Bang Larsen, kort fortælle om ideen bag serien, derudover vil der være en live performance af komponist og performer Marcella Lucatelli, der deltog i det allerførste New Connections : Queering the Radio Voice program og Jan Stricker (fra The Lake Radio) vil stå bag DJ pulten. Stricker deltog som gæst i den tredje live udgave af radioprogrammet.

Program:

17:00  Bar og Dj-set af Jan Stricker

17:30  Kristoffer Raasted og Lars Bang Larsen i samtale

17:45  Performance af Marcella Lucatelli

18:15  Bar og Dj-set af Jan Stricker

~

Baren serverer vand, øl og vin.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding via Billetto.

Samtalen foregår på engelsk.

~

OM BAR x

Art Hub inviterer en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk. Eventserien hedder BAR x, fordi aftenens kunstneriske program akkompagneres af drinks og efterfølgende DJ-set. En social og stemningsfuld ramme for den intime, kunstneriske oplevelse.

~

OM KRISTOFFER RAASTED

Kristoffer Raasted er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2018 med en supplerende MFA i kunstteori fra École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, Faculdade de Belas-Artes Ulisboa samt praktikophold på Issue Project Room i New York. I september 2020 påbegyndte Raasted en praksisbaseret ph.d. ved Det Kgl. Danske Kunstakademi og Københavns Universitet; et forskningsprojekt, som indskriver sig i det tværdisciplinære felt mellem lyd, performance og installation.

~

OM TESTING GROUND

Testing Ground er en ’testplads’, der giver kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis. Et forum, hvor den kunstneriske proces kan møde og afprøves overfor et publikum eller over for fagfæller. Her kan kunstneren kvalificere relevante temaer og dele sine undersøgelser i et nyt, eksperimenterende rum, der befinder sig mellem den akademiske og kunstneriske praksis, mellem atelier og udstillingsrum.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12