Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Partly :

Fine Gråbøl, Ville Laurinkoski & Okkyung Lee

30. maj 2024 19.00 - 21.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Partly vender tilbage torsdag den 30. maj -- med Fine Gråbøl, Ville Laurinkoski og Okkyung Lee. Litteratur, performance, musik. Forår. Det bliver vidunderligt. Starter klokken 7. Gratis.

~

Partly er kurateret af Ed Atkins og Steven Zultanski og afholdt af Art Hub Copenhagen.

Eventet er gratis, men vi anbefaler, at man sikrer sig en billet her.

~

FINE GRÅBØL
Fine Gråbøls What Kingdom, hendes debutroman, er netop udkommet på engelsk. Hendes anden roman, Arise (Hundrede børn), udkom for nylig, og hun har tidligere udgivet Knoglemarv Lavendel sammen med digtkollektivet BMS.

VILLE LAURINKOSKI
Ville Laurinkoski (f.1996) er kunstner og performer. Laurinkoski arbejder med suggestiv interiør og kammerværker, der omfatter masseproducerede genstande og upassende materialer, der bliver gennemsyret af lyd og stemme, live eller indspillet, forsynet med slidt litteratur, kommerciel musik og forskellige genrer af selvbiografisk skrift til maleri, plettede madrasser og skillevægge, der transformerer de uønskede tilstande af ensomhed og intimitet til kollektive scener af lettelse.

OKKYUNG LEE
Okkyung Lee er en cellist, komponist og improvisator, der bevæger sig frit mellem kunstneriske discipliner og kontingenter. Hun har arbejdet i uensartede sammenhænge som soloartist og samarbejdspartner med skabere inden for en lang række discipliner. Lee er hjemmehørende i Sydkorea og har hentet en bred vifte af inspirationer – inklusiv støj, improvisation, jazz, westernklassisk og den traditionelle og populære musik i sit hjemland – og brugt dem til at skabe en meget karakteristisk tilgang.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12