Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Andreas Refsgaard

16. maj 2020 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Andreas Refsgaard er en dansk kunstner og kreativ koder med base i København.

Han har en baggrund i interaktionsdesign og bruger algoritmer og maskinlæring til at skabe ukonventionelle forbindelser mellem input og output, hvilket gør det muligt at afspille musik via øjenbevægelser, at kontrollere spil ved at lave fjollede lyde og at træne algoritmer til at bestemme, hvad der er sjovt, flot eller kedeligt.

Ved denne Free Lunch Series vil Andreas forklare, hvordan maskinlæring er blevet en integreret del af hans praksis. Oplægget inkluderer flere af hans legende interaktive projekter, kunstneriske projekter, hvor algoritmer genererer tekst og billeder, såvel som mere aktuelle værker, der stiller spørgsmål ved den tillid, som mange mennesker, politikere og private virksomheder har til kunstig intelligens.

Samtalepartnere, særligt inviteret af kunstneren, er: Tore Knudsen og Tina Ryoon Andersen.

~

Hvis du er interesseret i at deltage, send en mail til info@arthubcopenhagen.dk

Samtalen foregår på engelsk.

Maksimum 15 pladser, som gives efter først-til-mølle-princippet. Menuen er vegetarisk.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12