Menu
The Firetrees (2018), Jette Hye Jin Mortensen, photo: Jette Hye Jin Mortensen.
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Jette Hye Jin Mortensen

9. november 2021 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den 9. november byder Art Hub igen på Free Lunch, denne gang sammen med billedkunstner Jette Hye Jin Mortensen. Under frokosten vil Jette Hye Jin Mortensen introducere sit nye tværfaglige samarbejde Art+Science+Permacultur (ASP) sammen med seniorforsker Pierre-Elouan Réthoré og udviklingsingeniør Mikkel Friis-Møller, begge fra DTU Risø Vindenergi. De har alle base i Roskilde, hvor også DTU Risø Campus ligger.

I de kommende projekter vil der være fokus på sociokratiske samarbejder mellem kunstnere og forskere i forbindelse med aktuelle projekter i den grønne energisektor, samt introduktionen af mere holistiske tilgange på et felt, der indtil nu mest har fokuseret på effektivitet. Diskussionen under frokosten vil også komme omkring emner som social accept, hvordan man kan regenerere ressourcer i stedet for at klamre sig til bæredygtighedsbegrebet, og hvordan kunst kan danne grundlag for vindmølledesign og videnskabelig forskning i fremtiden.

~

Hvis du ønsker at deltage i frokosten, skal du sende en mail til rsvp@arthubcopenhagen.dk seneste mandage den 8. november kl. 12.

Der er et begrænset antal pladser.

Samtalen er på engelsk og der servers et vegetarisk måltid.

~

OM KUNSTNEREN

Jette Hye Jin Mortensen, billedkunstner (f. 1980) arbejder med performative installationer og offentlige kunstværker, der udforsker identitet, permakultur, materialers videnskabelige og spirituelle egenskaber, traumer, healing og sensorisk hukommelse i rummet mellem individuel og kollektiv oplevelse.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12