Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Kasper Hesselbjerg

15. juni 2021 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Den danske billedkunstner Kasper Hesselbjerg, der lige nu er i residency hos Art Hub, er vært ved denne helt særlige udgave af Free Lunch Series.

Kasper står for to nye servering, som indleder den fælles frokost. Med udgangspunkt i serveringerne, vil Kasper præsentere sin kunstneriske praksis og starte en samtale om blandt andet forholdet mellem madens symbolske værdi og dens sanselige materialitet.

Nanna Abell og Amitai Romm vil også deltage i samtalen.

Hvis du er interesseret i at deltage, så send en mail til info@arthubcopenhagen.dk senest fredag den 11. juni kl.12.00.

Der er et begrænset antal pladser.

~

Samtalen foregår på dansk.

Udover de to serveringer fra Kaspers hånd, vil der desuden blive serveret en vegetarisk frokost. NB! Den ene af de indledende serveringer er ikke vegetarisk.

OM KUNSTNEREN

Kasper Hesselbjerg (1985) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2013. Hans kunstneriske praksis udfolder sig i krydsfeltet mellem skulptur, billede og tekst. Her afsøger han præmisserne for mødet med genstandene i vores hverdag, og hvordan vi sammen med dem kan skabe betydning.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12