Menu
Laurits Gulløv, Tools to Line the Curved, OK Corral, 2022. Foto: Marie Louise Taarnskov.
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Laurits Gulløv

13. september 2022 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den 13. september byder Art Hub Copenhagen på endnu en Free Lunch – denne gang sammen med kunstner Laurits Gulløv.

Laurits Gulløv er fra den 7. september aktuel med to værker i udstillingsserien THE ONES WHO EXIST DESPITE OF OR BECAUSE OF OR INSTEAD OF OR AFTER THE FACT OF kurateret af Arrange the Ants. Værkerne kan ses i Art Hub Copenhagens vinduer i forbindelse med frokosten.

Samtalen over frokosten vil tage udgangspunkt i de to aktuelle værker og vil kredse om det kategoriløse som en kulturel angst og orden som et samfundsbegær efter kontrol.

Laurits Gulløv har inviteret billedkunstner Eau Pernice og antropolog Nathalia Brichet til at deltage i samtalen.

De aktuelle værker kan opleves i Art Hub Copenhagens vinduer i perioden 7.-28. september.

~

Hvis du ønsker at deltage i frokosten, skal du sende en mail til rsvp@arthubcopenhagen.dk senest søndag den 11. september.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Samtalen er på dansk og der serveres et vegetarisk måltid.

~

Eau Pernice (f. 1989) er en dansk billedkunstner uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedskoler i 2017. Hun arbejder i tidsbaserede medier som video, lyd og performance i installation med skulptur, tekst og grafik. Hun er repræsenteret af C.C.C. Gallery, København.

Nathalia Brichet har en ph.d. i antropologi og er ansat som lektor i miljø-antropologi på Institut for Veterinær og Husdyrbrug ved Københavns Universitet, hvor hun arbejder med bæredygtig husdyrproduktion. Som en del af sit videnskabelige arbejde laver Nathalia forskningsbaserede indsamlinger og udstillinger tilgængeligt for et bredt publikum.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12