Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Maria Nørholm Ramouk & Karen Nhea Nielsen

1. november 2022 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag den 1. november byder Art Hub Copenhagen på Free Lunch sammen med kunstnerne Maria Nørholm Ramouk og Karen Nhea Nielsen. Samtalen over frokosten vil tage udgangspunkt i deres fælles aktuelle samtalebaserede udstilling Everything between us continues from time to time på Rønnebæksholm. I udstillingen undersøger kunstnerne individets forhold til fællesskabet gennem et processuelt og eksperimenterende format. Udstillingen opbygges løbende i samarbejde med inviterede samtalepartnere med henblik på at opføre en performance med lokale fællesskaber og foreninger i Rønnebæksholms tilknyttede lade.

Everything between us continues from time to time er en del af Rønnebæksholms residency Fællesrum og det løber fra den 18. oktober til den 18. december 2022.

Ramouk og Nielsen har inviteret kurator Lotte Løvholm og kunstner Deirdre J. Humphrys til at deltage i samtalen.

~

Hvis du ønsker at deltage i frokosten, skal du sende en mail til rsvp@arthubcopenhagen.dk senest søndag den 30. oktober.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Samtalen er på engelsk og der serveres et vegetarisk måltid.

~

KORT OM SAMTALEPARTNERNE

Deirdre J. Humphrys er en billedkunstner med en bredspektret praksis, der blandt andet spænder over tekst og tekstil. De simultane og taktile handlinger: at læse og på samme tid skrive noter og på samme tid tegne er essentielle for Humphrys tekstpraksis. Denne praksis har blandt andet fundet form som broderede tekstilværker, plakater og grafiske værker.

Lotte Løvholm er en uafhængig kurator og redaktør med base i København. Hun har grundlagt udstillingsstedet Collega på Vesterbro. Hun har en postgraduat fra CuratorLab, Konstfack – University of Arts, Crafts and Design, en MA i Moderne Kultur og en BA i teater og performancestudier ved Københavns Universitet. Med en baggrund i kritisk teori er Løvholm interesseret i at kombinere kunst med samtidens kultur og kulturhistorie. Hun samarbejder ofte med andre kuratorer og kunstnere som en måde at undgå egne blinde vinkler.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12