Menu
Nina Nowak, A Timeline starting on the Surface, Galleri Susanne Ottesen, May 28 - August 14. Photo: Stine Heger. Courtesy: Galleri Susanne Ottesen
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Nina Nowak

17. august 2021 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Den 17. august kl. 12.00 inviterer Art Hub og billedkunstner Nina Nowak til Free Lunch. Nina Nowak vil præsentere sit nyeste værk A Timeline starting on the Surface/Meet me at the Beach (2021) og tale om skiftende perspektiver i dimensioner, skulpturelle problemer, der transformeres til brede løsninger, de fetisherede maskiner og fiktionens æstetik.

Kunstkritiker, skribent og kurator Louise Steiwer deltager også i samtalen.

Ugen inden frokosten er det muligt at deltage i en gratis omvisning med Nina i udstillingen A Timeline starting on the surface, der i øjeblikket kan opleves på Galleri Susanne Ottesen. Det er fredag den 13. august kl. 14.00. Deltagelse i omvisningen kræver ikke forudgående tilmelding, man møder bare op på galleriet.

~

Hvis du er interesseret i at deltage i Free Lunch, er det nødvendigt med tilmelding. Det sker pr. mail info@arthubcopenhagen.dk senest fredag den 13. august kl. 12.00

Der er et begrænset antal pladser.

Samtalen er på engelsk, menuen er vegetarisk.

​​OM KUNSTNEREN

Nina Nowak (1984) arbejder i København, Maastricht og Tyskland. Hun er uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, Det Kongelige Kunstinstitut i Stockholm og på Kunstakademie Düsseldorf, hvor hun dimitterede i 2015. Hendes arbejde er blevet vist internationalt blandt andet på museum kunstpalast Düsseldorf (DE), Galleri Susanne Ottesen (DK), Museum Ostwall (DE) og Entrée Bergen (NO).

I sit arbejde interesserer Nina Nowak sig for grænselandet mellem animeret og tilsyneladende dødt materiale i forskellige teknikker og medier såsom installationer, skulptur, 3D-programmer og tegninger.

Som en del af Art Hub Residency i 2019 undersøgte Nina sammenhængen mellem materiel materie og transformationsprocesser. Hun undersøgte dynamikken i vandgennemstrømningen og deltog blandt andet på RESPOND Festival 2019 med en samtale med videnskabsmanden Tomas Bohr fra ITU.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12